ΓΡΕΒΕΝΑ ΔΥΝΑΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ”: «Σείστηκε» το Κέντρο Πολιτισμού! – Θριαμβευτική η κεντρική ομιλία του αυριανού Δημάρχου Χρήστου Τριγώνη. Δελτίο τύπου

 
«Βούλιαξε» από κόσμο το Κέντρο Πολιτισμού του Δήμου Γρεβενών το απόγευμα της Παρασκευής 6 Οκτωβρίου 2023, κατά τη διάρκεια της κεντρικής ομιλίας του αυριανού Δημάρχου Γρεβενών Χρήστου Τριγώνη, προχωρώντας δυναμικά μαζί με τον συνδυασμό του “ΓΡΕΒΕΝΑ ΔΥΝΑΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ” για την μεγάλη ΝΙΚΗ της 8ης Οκτωβρίου, για την μεγάλη ΝΙΚΗ των ΓΡΕΒΕΝΩΝ.

«Ο νέος μας αυτοδιοικητικός συνδυασμός, γεμάτος από νέους ανθρώπους, από φωτεινά πρόσωπα που προέρχονται από όλες τις επαγγελματικές τάξεις, από κάθε γωνιά των Γρεβενών, είναι ένας συνδυασμός γεμάτος ιδέες, γνώσεις, εμπειρία, ικανότητα, σοβαρότητα, υπευθυνότητα και σίγουρη αποτελεσματικότητα, που θα σας δικαιώσει για την επιλογή που θα κάνετε αυτή την Κυριακή δίνοντας τη νίκη στο αύριο», υπογράμμισε από το βήμα ο κ. Τριγώνης, καταχειροκροτούμενος από τους εκατοντάδες συνδημότες μας, που κατέκλυσαν στην κυριολεξία την Αίθουσα “Δημητρίου Ρίγγου” αλλά και τον εξωτερικό περίβολο του Κέντρου Πολιτισμού.

«Είμαστε έτοιμοι να εργαστούμε σκληρά και να παραδώσουμε σε λίγα χρόνια έναν καλύτερο Δήμο, πιο δίκαιο, πιο αποτελεσματικό, με μεγάλη συνδρομή στην ευημερία των Γρεβενών, όσες δυσκολίες κι αν συναντήσουμε» τόνισε στη συνέχεια ο Χρήστος Τριγώνης, παρουσιάζοντας αναλυτικά τις προγραμματικές του θέσεις, «με γνώμονα το συμφέρον του Δήμου, καλύπτοντας ανάγκες και λύνοντας βήμα-βήμα τα προβλήματα για το παρόν και το μέλλον της πόλης και των χωριών μας», όπως χαρακτηριστικά δήλωσε.

Η απόλυτα επιτυχημένη πολιτική εκδήλωση, ολοκληρώθηκε με την παρουσίαση όλων των υποψήφιων Δημοτικών και Τοπικών Συμβούλων του συνδυασμού ΝΙΚΗΣ «ΓΡΕΒΕΝΑ, ΔΥΝΑΤΑ, ΜΠΡΟΣΤΑ» μέσα σε κλίμα μεγάλου ενθουσιασμού και ΝΙΚΗΣ!

Γραφείο Τύπου

Συνδυασμού

«ΓΡΕΒΕΝΑ ΔΥΝΑΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ»
Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια