Ευχαριστήριο του Παναγιώτη Κοντού

Φίλες και φίλοι, τώρα που αυτό το όμορφο ταξίδι, φτάνει στον προορισμό του θέλω να ευχαριστήσω και ταυτόχρονα να συγχαρώ τον υποψήφιο δήμαρχο Γιάννη Κοκκαλιάρη και όλους τους συνυποψηφίους για τον τίμιο αγώνα. 
Μετά από έναν έντιμο και καθαρό προσωπικό αγώνα και σε αναμονή του τελικού αποτελέσματος θέλω να ευχαριστήσω, με όλη μου την καρδιά, όσους με εμπιστεύτηκαν, με στήριξαν και με τίμησαν με την ψήφο τους. Να ευχαριστήσω και εκείνους που για διάφορους λόγους δεν με ψήφισαν και δεν έτυχα της εμπιστοσύνης τους, γιατί μου έδωσαν εφόδια για το μέλλον. Ευχαριστώ όλους τους φίλους, συγγενείς και συνεργάτες που με ακολούθησαν στην πορεία αυτή και με βοήθησαν ανιδιοτελώς. 
Την Κυριακή 15/10 ψηφίζουμε Γιάννη Κοκκαλιάρη "μαζί για την Κοζάνη" με σκοπό να καταστήσουμε τον Δήμο Κοζάνης καλύτερο για όλους μας. Ζητάμε εκ νέου την υποστήριξη σας ως την κινητήρια δύναμη για να εφαρμόσουμε το πρόγραμμα μας, για τον δήμο μας. Η εμπιστοσύνη σας αποτελεί δέσμευση να εργαστούμε με ζήλο για να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών σας. Η επόμενη μέρα μας βρίσκει ενωμένους με στόχο την εξυπηρέτηση του πολίτη και όραμα μια ισχυρή και όμορφη Κοζάνη, ας είναι μέρα συνδημιουργίας και κοινού αγώνα για το καλό του τόπου μας.
Όλοι μαζί για την αλλαγή!!!
ΜΑΖΙ για την Κοζάνη!!!
Μαζί με τον Γιάννη Κοκκαλιάρη!!!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια