Θοδωρής Καρυπίδης. «Συνάντηση με Μητροπολίτη Σισανίου & Σιατίστης και Δήμαρχο Βοιου»

 





Στο πλαίσιο των επαφών και συναντήσεων που πραγματοποιεί ο υποψήφιος Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ/Π.Σ. στην Π.Ε. Κοζάνης Θοδωρής Καρυπίδης, συναντήθηκε σήμερα (2-5-2023) με τον Μητροπολίτη Σισανίου και Σιατίστης κ.κ. Αθανάσιο. Στη δια ζώσης συνάντηση που είχαν, ο κ Καρυπίδης, επεσήμανε χαρακτηριστικά: «Σεβασμιώτατε αποτελεί έμπνευση για όλους μας το κάθε βήμα της αρχιερατικής σας διακονίας με σημαντικό σταθμό την προσφορά σας στην Μητρόπολη Καστοριάς."
Παράλληλα, εξέφρασε τις θερμές ευχές του στο Μητροπολίτη Σισανίου και Σιατίστης κ.κ. Αθανάσιο για την ονοματική του εορτή και του ευχήθηκε υγεία και μακροημέρευση, ώστε να συνεχίσει απρόσκοπτα το πλούσιο, πνευματικό, φιλανθρωπικό και κοινωνικό του έργο.

 

Στη συνέχεια ο κ. Καρυπίδης είχε μια εποικοδομητική και γόνιμη συζήτηση με τον Δήμαρχο Βοϊου κ. Χρήστο Ζευκλή. Στο επίκεντρο βρέθηκαν ζητήματα που έχουν σχέση με την αναπτυξιακή προοπτική του Δήμου, την κατασκευή ανεμογεννητριών που έχουν προκαλέσει αναστάτωση σε κατοίκους κοινοτήτων που διαφωνούν καθώς όπως υποστηρίζουν θα καταστραφεί ο φυσικός πλούτος της περιοχής, την ορεινότητα του Δήμου κα. Ο κ. Ζευκλής από την πλευρά του ανέπτυξε τα σχέδια για το Δήμο που περιλαμβάνουν σειρά παρεμβάσεων με έμφαση στον τουρισμό που κερδίζει έδαφος τα τελευταία χρόνια. «Θα είμαι κοντά σας σε ότι σχεδιάζετε υπογράμμισε ο κ. Καρυπίδης και θα παλέψουμε μαζί για την υλοποίηση των στόχων σας».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια