Θα τον μεθύσουνε τον ήλιο... Κατάμεστο το ΔΗΠΕΘΕ στην ομιλία Ανδρουλάκη

Στην Κοζάνη και στην αίθουσα του ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης μίλησε το απόγευμα της Κυριακής, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης ασκώντας δριμύτατη κριτική κατά της κυβέρνησης, αλλά και του Αλέξη Τσιπρα.


“Κάθε μέρα ψέματα εναντίον του ΠΑΣΟΚ. Είμαστε τόσο μικρό κόμμα που ασχολούνται τόσο πολύ μαζί μας; Δεν είμαστε ένα μικρό κόμμα, είμαστε ένα πολύ μεγάλο εμπόδιο στα σχέδια, του κ. Μητσοτάκη. Δεν είμαστε ΣΥΡΙΖΑ. Αυτό φοβάται ο κ. Μητσοτάκης. Όσο υπάρχει ο ΣΥΡΙΖΑ, σου λέει δεν πέφτω. Αν δεν υπήρχε ο Τσίπρας στην αντιπολίτευση, ήδη θα ήταν παρελθόν ο κ. Μητσοτάκης, και σου λέει λοιπόν: χτύπα το ΠΑΣΟΚ για να μην υπάρχει εναλλακτική για Δημοκράτες και προοδευτικούς. Δεν τους ενδιαφέρουν οι συνεργασίες, το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να τελειώσουν το ΠΑΣΟΚ, δεν θέλουν τις συνεργασίες, αλλά τις ψήφους σας, θέλουνε για να συνεχίσουν τα παιχνίδια τους. Η μόνη σκοτούρα τους είναι η καρέκλα… Γι’ αυτό σας λέω ο αγώνας δεν είναι να βγάλουμε μόνο έδρα στην Κοζάνη ή να πάμε σε ένα ισχυρό διψήφιο. Ο πραγματικός αγώνας, το χρέος της καθεμίας και του καθένα από σας είναι στις 21 Μαϊου το σπίτι κάθε δημοκράτη, κάθε προοδευτικού Έλληνα να ξαναγίνει μεγάλο και να αγκαλιάσει τις πραγματικές αγωνίες και να δώσει πραγματικές ελπίδες σε όλες τις γενιές. Και χαίρομαι που σήμερα εδώ είναι όλες οι γενιές. Και η γενιά που ίδρυσε το ΠΑΣΟΚ και η γενιά που μεγάλωσε το ΠΑΣΟΚ και η γενιά μου, που θα ξανά αναγεννήσει το ΠΑΣΟΚ. Το μεγάλο Κίνημα του Ανδρέα Παπανδρέου». 
Τέλος, κάλεσε τον κόσμο  "να ακουμπήσει στην αξιοπιστία της δημοκρατικής παράταξης" τονίζοντας ότι  "έχουμε χρέος στις 21 Μαΐου να σημάνουμε το άδοξο τέλος των δυο κλειστών συστημάτων εξουσίας που αλλάζουν τα προεκλογικά τους αφηγήματα σαν τα πουκάμισα".

Θανάσης Τέγος

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια