Ανταπόκριση από τις συγκεντρώσεις της ΚΝΕ στη Δυτική Μακεδονία

 Συγκεντρώσεις και πορείες πραγματοποίησαν το Σάββατο, οι Οργανώσεις της ΚΝΕ στη Δυτική Μακεδονία διατρανώνοντας όπως αναφέρουν, ότι «το έγκλημα αυτό να μη συγκαλυφθεί, όλων των νεκρών θα γίνουμε η φωνή». Οι δράσεις αυτές πραγματοποιήθηκαν σε Κοζάνη, Φλώρινα και Πτολεμαΐδα. 

Στη Κοζάνη η Τομεακή Οργάνωση Κοζάνης κάλεσε τη νεολαία και το λαό της πόλης σε μαχητική συγκέντρωση στη κεντρική πλατεία της πόλης. Με τα συνθήματά τους έστειλαν τα μηνύματά τους σε όλη τη πόλη. Τα πανό που υπήρχαν ανέφεραν χαρακτηριστικά «το έγκλημα αυτό να μη συγκαλυφθεί, όλων των νεκρών θα γίνουμε η φωνή» και «στο βωμό του κέρδους θυσία οι νεκροί, δεν είναι δυστυχήματα είναι επιλογή». Ομιλία πραγματοποίησε ο Νίκος Μενύχτας, Γραμματέας του Τομεακού Συμβουλίου Κοζάνης της ΚΝΕ. Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε πορεία στους δρόμους της Κοζάνης με προορισμό τον παλιό σταθμό του ΟΣΕ, όπου κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή και γράφτηκε το σύνθημα «Δολοφόνοι».

Αντίστοιχη συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε και από τις Οργανώσεις Βάσης Πτολεμαΐδας στη κεντρική πλατεία της πόλης. Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε πορεία στους δρόμους της.

Τέλος, και στη πόλη της Φλώρινας η Τομεακή Οργάνωση Φλώρινας της ΚΝΕ πραγματοποίησε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη πλατεία Μόδη. Από εκεί έστειλαν το μήνυμά τους ότι δεν θα ξεχάσουν το έγκλημα στα Τέμπη. Ομιλία πραγματοποίησε ο Λάζαρος Λούγκας, μέλος της ΕΟΕ του Τομεακού Συμβουλίου Φλώρινας της ΚΝΕ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια