Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι "Μαζί για την Κοζάνη"


 

Υποψήφιος: Νικόλαος Πλεξίδας

Ονομάζομαι Νίκος Πλεξίδας του Λαζάρου και της Μαρίας. Κατάγομαι από τη Κοζάνη. Σπούδασα Μηχανολόγος Μηχανικός (ΤΕ) στο ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας αλλά επαγγελματικά δραστηριοποιούμε στο χώρο της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης. Είμαι παντρεμένος και έχω δύο παιδία. Ως ενεργός πολίτης ασχολούμαι με τα κοινά σε διάφορα επίπεδα. Διετέλεσα Δημοτικός Σύμβουλος μέχρι το 2019, πρόεδρος της δευτεροβάθμιας σχολικής επιτροπής του Δήμου Κοζάνης καθώς και αντιπρόεδρος στον Ο.Α.Π.Ν Κατέχω τη θέση του Γενικού Γραμματέα του Σωματείου Ανεξάρτητων Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Δυτικής Μακεδονίας. Από το 1991 διαιτητής στο άθλημα της καλαθοσφαίρισης, για 8 χρόνια πρόεδρος της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας (ΚΕΔ) και παράλληλα κομισάριος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης.

Είμαι ερασιτέχνης αστρονόμος με ενεργή δράση σε πανελλήνιο επίπεδο και επίτιμος πρόεδρος του Αστρονομικού Συλλόγου Δυτικής Μακεδονίας. Μέλος της μικτής χορωδίας του Δημοτικού Ωδείου Κοζάνης, καθώς και του Συλλόγου Ελλήνων Ορειβατών (ΣΕΟ).


Υποψήφια: Παρασκευή (Βούλα) Παρτάλα

Ονομάζομαι Παρασκευή (Βούλα) Παρτάλα του Χαρισίου και της Δήμητρας το γένος Ζαγάρα. Κατάγομαι από την Αιανή Κοζάνης έχω γεννηθεί και μεγαλώσει στην Γερμανία αποφοίτησα αισθητική στο Μόναχο.

Από το 1996 κατοικώ στην Κοζάνη με ενεργή κοινωνική δράση και εργάζομαι στον ιδιωτικό τομέα. Είμαι μητέρα δύο αγοριών 25 και 24 χρόνων. Ως γονέας μονογονεϊκής οικογένειας έχω μάθει να αγωνίζομαι καθημερινά σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο και να αντιμετωπίζω τις δυσκολίες της καθημερινότητας.  Ο λόγος που θέτω υποψηφιότητα με τον Γιάννη κοκκαλιάρη είναι γιατί πιστεύω ότι ΜΑΖΊ  μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα που έχουμε στην πόλη μας και να γίνει ο τόπος μας πρόσφορο έδαφος για τα παιδιά μας και το μέλλον τους.


Υποψήφια: Βασιλική (Βίκυ) Τσιρέκα


Είμαι η Βασιλική (Βίκυ) Τσιρέκα του Εμμανουήλ και της Αικατερίνης. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Κοζάνη. Η καταγωγή μου είναι από την Άνω Κώμη Κοζάνης. Είμαι μητέρα 2 κοριτσιών 15 και 13 ετών αντίστοιχα.

Έχω σπουδάσει στο τμήμα Διοικητικής Τεχνολογίας του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Κοζάνης. Από το 1996 εργάζομαι στο πρώην ΤΕΒΕ μετά ΟΑΕΕ και νυν ΕΦΚΑ σε διάφορες διοικητικές θέσεις.

Από το 2017 έως το 2022 έχω διατελέσει προϊσταμένη του ΟΑΕΕ. Από το 2022 έως και σήμερα είμαι στο τμήμα συντάξεων του ΕΦΚΑ. Έχω άριστη γνώση Αγγλικών και Η/Υ.

Συμμετέχω ενεργά στην πολιτιστική ζωή του τόπου μας και είμαι εθελόντρια από μικρή ηλικία.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια