Νέα καθήκοντα για τον γνωστό και αγαπητό εκπαιδευτικό Σάκη Παπαβασιλείου. Αναλαμβάνει σύμβουλος πληροφορικής πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης


Αγαπημένοι μου μαθητές, (πρώην και νυν), γονείς, κηδεμόνες, συνάδελφοι, συνεργάτες,
Έχοντας υπηρετήσει ως εκπαιδευτικός στον χώρο της εκπαίδευσης για πάνω από 30 έτη εκ των οποίων τα 14 από αυτά σε θέση διοίκησης σχολικής μονάδας, (2 έτη ως υποδιευθυντής και 12 ως Διευθυντής Λυκείου), ήρθε το πλήρωμα του χρόνου, η τιμή και η ευθύνη να αναλάβω έναν ακόμη πιο απαιτητικό ρόλο, τον ρόλο του Συμβούλου Εκπαίδευσης Πληροφορικής Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας.  
Όλα αυτά τα χρόνια όλες μου οι προσπάθειες καθοδηγήθηκαν από την πεποίθηση ότι όλοι μας και ο καθένας ξεχωριστά μπορούμε να κάνουμε την διαφορά και να προσθέσουμε αυτό το κάτι παραπάνω, αυτό που μπορεί ο καθένας, στην βελτίωση της αγωγής, στην βελτίωση της γνώσης, στην βελτίωση της κοινωνίας και κατ’ επέκταση στην βελτίωση της ίδιας μας της ζωής. Πάντοτε πίστευα και πιστεύω ότι μπορούμε και οφείλουμε να είμαστε το παράδειγμα προς μίμηση και να εμπνέουμε με τις πράξεις μας, κυρίως τα παιδιά μας μα και όλους γύρω μας.
Ελπίζω ότι κατάφερα όλα αυτά τα χρόνια, (με την στήριξη και την συνδρομή όλων σας), έστω σε έναν ελάχιστο βαθμό, να συνδράμω στην βελτίωση των παραπάνω και υπόσχομαι ότι από την νέα μου θέση θα εντείνω τις προσπάθειες μου για ένα ακόμη καλύτερο αποτέλεσμα. 
 Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου όλους τους συνοδοιπόρους μου, όλους εσάς, σε αυτό τον αγώνα.
 Η τιμή και η ευθύνη είναι μεγάλη και θα επιδιώξω να σταθώ επάξια στον νέο μου ρόλο. 

Με απέραντη εκτίμηση
Αθανάσιος Παπαβασιλείου
(Πρώην Δ/ντης 2ου Γενικού λυκείου Κοζάνης)

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια