Η επιτροπή μικτών ομάδων ΕΠΣ Κοζάνης ευχαριστεί την ΕΠΣ Γρεβενών για τη φιλοξενία - Καταδικάζει όμως συμπεριφορές όπως αυτή του προπονητή της ΕΠΣ ΓρεβενώνΗ επιτροπή μικτών ομάδων ΕΠΣ Κοζάνης θέλει να ευχαριστήσει την ΕΠΣ Γρεβενών για την άριστη φιλοξενία στα μεταξύ μας παιχνίδια που έλαβαν χώρα την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου στα Γρεβενά.
Κανείς δεν μίλησε ή έγραψε για κακή φιλοξενία. Καταδικάζουμε όμως συμπεριφορές όπως αυτή του προπονητή της Κ16 της ΕΠΣ Γρεβενών.
Ο ρόλος του προπονητή στον αγωνιστικό χώρο είναι να οδηγεί και να καθοδηγεί την ομάδα με πρέπουσες συμπεριφορές και οδηγίες. Σαν ΕΠΣ Κοζάνης και σαν επιτροπή των Μικτών ομάδων που ήταν παρών στο γήπεδο σίγουρα μας απασχόλησε η άσχημη συμπεριφορά του προπονητή της Κ16 ΕΠΣ Γρεβενών. Δεν μας βρίσκει σύμφωνους και καταδικάζουμε τέτοιες συμπεριφορές.
Ο ρόλος του προπονητή, πρέπει να είναι ανάλογος με το ύφος και την αξιοπρέπεια, ο προπονητής είναι παιδαγωγός.
Τέτοιες συμπεριφορές παρασύρουν και μολύνουν τα νέα παιδιά και είναι κρίμα.
Πρέπει ο εργοδότης να επιπλήξει τον εργαζόμενο για την συνολική συμπεριφορά του στο παιχνίδι.
Το να μπαίνει στο γήπεδο έξαλλος, να τα βάζει με μικρό αθλητή της ΕΠΣ Κοζάνης, να τον βγάζει μικρός ποδοσφαιριστής της ομάδας της ΕΠΣ Γρεβενών έξω από τον αγωνιστικό χώρο, ο διαιτητής να τον τιμωρεί με κάρτα κι αυτός να κάνει βόλτες στο γήπεδο από τη μια άκρη στην άλλη αυτά δε τιμάνε κανέναν.
Τέτοιου είδους γεγονότα γυρίζουν το ποδόσφαιρο πολλά χρόνια πίσω.
Η εικόνα του βίντεο αδιάψευστος μάρτυρας.
Τέλος δε θέλουμε να πιστέψουμε πως ο εργαζόμενος εκτελούσε εντολές του εργοδότη και σας καλούμε να πάρετε θέση.

Για την επιτροπή των μικτών ομάδων ΕΠΣ Κοζάνης
Ο πρόεδρος της επιτροπής
Νέστορας Μητσιάκος

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια