Επίσκεψη του Προέδρου ΕΝΩΝΩ Νίκου Μαυραγάνη στο Νομό Κοζάνης

 Ο πρόεδρος του ΕΝΩΝΩ Νίκος Μαυραγάνης, επισκέπτεται την Τετάρτη 1/3/2023 και την Πέμπτη 2/3/2023, τις πόλεις της Πτολεμαΐδας και της Κοζάνης.

Ο κ. Μαυραγάνης θα επισκεφθεί την Τετάρτη την Πτολεμαΐδα πραγματοποιώντας μία σειρά συναντήσεων με φορείς της πόλης, συλλόγους, πολίτες και στελέχη του ΕΝΩΝΩ και την ίδια μέρα θα παραβρεθεί σε εκδήλωση στο κεντρικό καφέ της πόλης SPLEDOR, στις 19:00 (25ης Μαρτίου 50,1ος όροφος).

Την Πέμπτη θα έχει συνάντηση με εκπροσώπους του Σπάρτακος ΔΕΗ και στη συνέχεια θα βρίσκεται στην πόλη της Κοζάνης και θα επισκεφθεί το μοναστήρι της Αγίας Παρασκευής. Στις 20:00 ο πρόεδρος του ΕΝΩΝΩ θα παραβρεθεί σε εκδήλωση στο κέντρο της πόλης της Κοζάνης στο “Μικρό Καφέ” (Πλατεία Γιολδάση 1).

Καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής του στο Νομό, θα πραγματοποιήσει σειρά συνεντεύξεων σε ραδιοφωνικούς και τηλεοπτικούς σταθμούς.

Το ΕΝΩΝΩ κάνοντας πράξη την αδιαμεσολάβητη επικοινωνία με τους συμπολίτες μας, προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους για τον ορισμό επιπλέον συναντήσεων με τον Πρόεδρο κ. Νίκο Μαυραγάνη, αλλά και συνεντεύξεων μαζί του να επικοινωνούν με την υπεύθυνη του Γραφείου Τύπου του ΕΝΩΝΩ κ. Μπαλή Θάλεια .


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια