ΜΑΤώνει εργάτες και συνταξιούχους στην Κοζάνη ο Μητσοτάκης

 Η επίσκεψη Μητσοτάκη στη Δυτική Μακεδονία σημαδεύτηκε με βία και άγρια καταστολή στους εργάτες και στο λαό που βγήκε να διαδηλώσει ενάντια στα καταστροφικά σχέδια της Κυβέρνησής και της ΕΕ για την Περιοχή μας.

Ο «ατσαλάκωτος» πρωθυπουργός χθες μας ανακοίνωσε μέσω των ΜΑΤ ότι εκτός του ότι δεν θέλει να βλέπει εργάτες και λαό που διαδηλώνουν δεν θέλει ούτε να τους ακούει…. Έτσι χθες διέταξε τις δυνάμεις καταστολής να χτυπήσουν τους διαδηλωτές, συνταξιούχους και εργαζόμενους, έξω από τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης επειδή φώναζαν συνθήματα τα οποία τον ενοχλούσαν

Χαιρετίζουμε όλους τους αγωνιστές, εργαζόμενους, αγρότες, φοιτητές και νεολαία που αψήφησαν τη βία και την αστυνομοκρατία και βγήκαν να διαδηλώσουν ενάντια στην πολύπλευρη καταστροφή και ερημοποίηση της Δυτικής Μακεδονίας.

Καταγγέλλουμε στο λαό της Δυτικής Μακεδονίας την αστυνομική βία και την καταστολή που έγινε με ευθύνη της Κυβέρνησης αλλά και του Περιφερειάρχη ο οποίος αντί να βρίσκεται με το Λαό που διαδηλώνει προτίμησε να «χαριεντίζεται» με τον πρωθυπουργό που είναι ο κύριος υπεύθυνος της φτώχειας, της ανεργίας και της Περιβαλλοντικής υποβάθμισης της Περιοχής.

Καλούμε τους εργαζόμενους, τους αγρότες, τους κτηνοτρόφους, τα συνδικάτα, τους αγροτοκτηνοτροφικούς συλλόγους, τις Περιβαλλοντικές συλλογικότητες και όλο το λαό της Δυτικής Μακεδονίας να συνεχίσουμε πιο ενωτικά, πιο μαζικά, πιο δυναμικά τον αγώνα ενάντια στην καταστροφή και ερημοποίηση της Περιοχής μας.


Κοζάνη 15/12/2023

«Αριστερή Συμπόρευση για την ΑΝΑΤΡΟΠΗ στη Δυτική Μακεδονία»

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια