Εξιχνιάσθηκε υπόθεση κλοπής από οικία σε περιοχή της Κοζάνης. Παιδί 21 ετών... παραβίασε οικία και αφαίρεσε κοσμήματα και χρυσαφικά αξίας 800 ευρώ

 


 

 

 

Εξιχνιάσθηκε μετά από μεθοδική και ενδελεχή έρευνα αστυνομικών της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Κοζάνης, υπόθεση κλοπής οικίας σε περιοχή της Κοζάνης.

 

Για την υπόθεση αυτή, ταυτοποιήθηκε ως δράστης 21χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή, ενώ αναζητούνται να ταυτοποιηθούν τα στοιχεία του συνεργού του.

 

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα και μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, ο 21χρονος από κοινού με άγνωστο άτομο μεσημβρινές ώρες της 31-12-2022, αφού παραβίασαν οικία ιδιοκτησίας 69χρονης  σε περιοχή της Κοζάνης, εισήλθαν εντός αυτής και αφαίρεσαν κοσμήματα και χρυσαφικά, συνολικής αξίας περίπου -800- ευρώ.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφάλειας Κοζάνης, για την ταυτοποίηση των στοιχείων του έτερου ατόμου.

 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια