Χρίστος Δήμας από την Κοζανη: «Η Κοζάνη και η Δυτική Μακεδονία έχουν τη δυνατότητα να καινοτομήσουν»

 

 

 


Επίσκεψη του υφυπουργού    κ. Χρίστου Δήμα  -  αρμόδιου για την Έρευνα και Τεχνολογία στο Επιμελητήριο Κοζάνης την Δευτέρα το μεσημέρι.

 Ο κ. Υπουργούς τόνισε πως είναι σίγουρος πως θα γίνει μια πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση με τους θεσμικούς φορείς. 



"Η Κοζάνη και η Δυτική Μακεδονία έχουν τη δυνατότητα να καινοτομήσουν στην πράξη. Με μεγάλη χαρά είδα ότι στο Πανεπιστήμιο της περιοχής σας έχουν δημιουργηθεί τον τελευταίο 1,5 χρόνο, 10 τεχνοβλαστοί. Αρα βλέπουμε όλο και πιο πολλές επιχειρήσεις να έχουν τη δυνατότητα να καινοτομούν και στην επαρχία και να έχουν πολύ καλά αποτελέσματα. Θα κάνουμε μια κουβέντα για το πως μπορούν να αξιοποιηθούν ακόμη περισσότερα χρηματοδοτικά εργαλεία έτσι ώστε κάθε Έλληνας να νιώθει τη βεβαιότητα ότι μπορεί να είναι ανταγωνιστικός¨, είπε ο κ. Δήμας. 

Σε δηλώσεις του ο πρόεδρος του ΕΒΕ κ. Γιάννης Μητλιάγκας ανέφερε: "Κάθε επίσκεψη θεσμικού είναι τιμή και ευκαιρία ταυτόχρονα για το ΕΒΕ να θέσει ζητήματα της τρέχουσας επικαιρότητας που απασχολούν το σύνολο της  μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας. Θεωρούμε ότι θα έχουμε τη δυνατότητα να καταθέσουμε τις δικές μας απόψεις, σε μια περιοχή που βρίσκεται στη διαδικασία της μετάβασης.  




 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια