Με επιτυχία η συμμετοχή του Επιμελητηρίου Koζάνης στην 86η ΔΕΘ

 
Το Επιμελητήριο Κοζάνης στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών του για την προώθηση και την ανάπτυξη της εξωστρέφειας των τοπικών Επιχειρήσεων και τη στήριξη της επιχειρηματικότητας, έδωσε για μια ακόμα φορά το «παρών» στην 86η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, επιδοτώντας τη συμμετοχή των μελών του σε μια από τις σημαντικότερες διεθνείς εκθέσεις, που γίνονται στη χώρα.

Το Επιμελητήριο Κοζάνης συμμετείχε με οκτώ (8) επιχειρήσεις – μέλη του, στην 86η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης από 10 έως 18 Σεπτεμβρίου 2022, σε συνεργασία με την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος (ΚΕΕΕ) στo Περίπτερo 3, (A1.1, A7, A9,)

Τα μέλη του Επιμελητηρίου, μέσα από το περίπτερό τους στην 86η ΔΕΘ, κατά τη διάρκεια της έκθεσης, πρόβαλλαν και διαφήμιζαν την επιχείρηση και τα προϊόντα τους μέσω έντυπου διαφημιστικού υλικού ή δειγμάτων τους, ενώ παράλληλα μπορούσαν να προβαίνουν σε πώλησή τους.

Στο Πλαίσιο της ΔΕΘ, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κοζάνης κ. Μητλιάγκας Ιωάννης, καθώς και τα μέλη του ΔΣ, παρευρέθηκαν στα εγκαίνια του περιπτέρου της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος.Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια