Στον Κρόκο Κοζάνης ο Γιώργος Δουγαλής: "στη μικρή κοινωνία που ζούμε, όλοι μας γνωριζόμαστε..."Η ανάρτηση του αντιδημάρχου Γιώργου Δουγαλή από το τοπικό διαμέρισμα του Κρόκου: 

"Όσο κι αν διαδίδουν κάποιοι ψέματα, όσο κι αν προσπαθούν με τις γνωστές άθλιες μεθόδους τους να εκβιάσουν πρόσωπα και καταστάσεις, τόσο θα πετυχαίνουν το αντίθετο. Γιατί στη μικρή κοινωνία που ζούμε, όλοι μας γνωριζόμαστε κι όλοι ξέρουν πως κάποιοι, αν δεν συνετιστείς με τα θέλω και τις ορέξεις τους, αν δεν δείξεις υποτέλεια σ' αυτούς, γιατί με αυτό εκστασιάζονται, τότε θα πρέπει να είσαι έτοιμος να αντιμετωπίσεις τη βρώμικη προπαγάνδα τους. Έτσι άλλωστε, χρόνια τώρα, αντιλαμβάνονται το ρόλο τους. 
Αυτοί οι εκβιασμοί δεν θα περάσουν κι ας χαμογελούν πονηρά και με ικανοποίηση κάθε φορά που με υπονοούμενα και ψεύδη νομίζουν ότι μπορούν πλήξουν και να δυσφημήσουν ανθρώπους. Xρόνια τώρα είναι γνωστή η προπαγάνδα κι ο καημός τους να το πετύχουν, χωρίς αποτέλεσμα, όπως έχει αποδειχτεί επανειλημμένως. Διότι δεν έχει σημασία μόνο τι λες αλλά και ποιος είσαι εσύ που το λες και σε αυτό το τελευταίο, δηλαδή στο ποιοι είναι, οι συγκεκριμένοι έχουν αποκτήσει μεταπτυχιακό στην παραμόρφωση της αλήθειας. Καλημέρα, εδώ και πάλι, από τον αγαπημένο μου Κρόκο"


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια