Ο Παναγιώτης Θεοδωρίδης μας παρουσιάζει οπτικοποιημένο το νέο τραγούδι «Εσύ τιδέν ‘κι ‘ίνεσαι»

 


Ο Παναγιώτης Θεοδωρίδης μας παρουσιάζει οπτικοποιημένο το νέο τραγούδι «Εσύ τιδέν ‘κι ‘ίνεσαι», το οποίο περιλαμβάνεται στο μουσικό album «συζεξία», που πρόσφατα κυκλοφόρησε σε συνεργασία με τον κορυφαίο πόντιο λυράρη Μιχάλη Καλιοντζίδη.

Το «Εσύ τιδέν ‘κι ‘ίνεσαι» αντλεί τους ήχους του από την πλούσια μουσική παράδοση των προγόνων του, με ολοφάνερη την έντονη βιωματική σχέση του ερμηνευτή με αυτήν, η οποία και τον επηρέασε καθοριστικά στην καλλιτεχνική του πορεία, καταφέρνoντας να παντρέψει στο τραγούδι του αυτή τη ζωντανή μνήμη, με το σύγχρονο ποντιακό μουσικό ιδίωμα. Ένα νέο τραγούδι που ακούγοντας ‘το σου δημιουργείται η αίσθηση ότι έρχεται από πολύ παλιά…λες και ήταν «κλειδωμένο» για χρόνια στο σεντούκι της παράδοσης.

Τους στίχους και τη μουσική διασκευή του τραγουδιού υπογράφει ο ίδιος, η μουσική βάση της οποίας προέρχεται από παλιά ακούσματα από το χωριό του το Πρωτοχώρι Κοζάνης (Πορτοράζ).

Στη λύρα και το νταούλι τον συνοδεύουν δύο ταλαντούχοι μουσικοί, κορυφαίοι στο είδος τους, ο Χρήστος Καλιοντζίδης και ο Γιώργος Κορτσινίδης, αντίστοιχα.

Το εξαιρετικό music video που συνοδεύει το τραγούδι «Εσύ τιδέν ‘κι ‘ίνεσαι» επιμελήθηκαν Ο Γιάννης Πούλιος και ο Γιώργος Κορτσινίδης με την pkmusicvideo productions.

Τόσο το συγκεκριμένο τραγούδι, όσο και τα υπόλοιπα εννιά που βρίσκονται στο μουσικό άλμπουμ «συζεξία» θα κυκλοφορήσουν πολύ σύντομα σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες.

Η «συζεξία» διατίθεται και σε περιορισμένα αντίτυπα (περιλαμβάνει cd, dvd με το μουσικό ντοκιμαντέρ και πολυσέλιδο έγχρωμο ένθετο με πολλές ενδιαφέρουσες πληροφορίες, κείμενα, φωτογραφίες κ.α).

Μπορείτε να εμπλουτίσετε την αρχειοθήκη σας, με τηλεφωνική παραγγελία στο:

69 8888 4942 ή γράφοντας στο e-mail: pantheodoridis@yahoo.gr
ΑΚΟΥΣΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΝΕΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ

https://youtu.be/-RuI2kCmX_k
Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια