"Εκάεν…” το Event Plaza….Μεγαλειώδης συγκέντρωση του Στάθη Κωνσταντινίδη: “Τι τιμή είναι αυτή που μου κάνετε σήμερα. Τι ταπείνωση’. Αυτή την εμπιστοσύνη δεν θα την προδώσω ποτέ...”






Ρεπορτάζ: Θανάσης Τέγος
Στο οικογενειακό κέντρο Εvent Plazα μίλησε σήμερα Κυριακή ο βουλευτής Κοζάνης της ΝΔ Στάθης Κωνσταντινίδης. Ξεκινώντας την ομιλία του εμφανώς συγκινημένος από την προσέλευση του κόσμου είπε: “Τι τιμή είναι αυτή που μου κάνετε σήμερα. Τι ταπείνωση’. Αυτή την εμπιστοσύνη δεν θα την προδώσω ποτέ”




Ο κ. Κωνσταντινίδης στη συνέχεια μίλησε για τα 310 νομοσχέδια που ψηφίστηκαν από τον Ιούλιο 2019: όπως ο νόμος για το επιτελικό κράτος, η μείωση του ΕΝΦΙΑ, η αύξηση του κατωτάτου μισθού, αλλά και οι ελαφρύνσεις (μείωση του φορολογικού συντελεστή για τα φυσικά πρόσωπα, η κατάργηση εισφοράς αλληλεγγύης για τον ιδιωτικό τομέα), η κατάργηση φόρου γονικής παροχής, η αναστολή ΦΠΑ στις οικοδομές, τα 2.000 ευρώ ενίσχυση για κάθε παιδί που γεννιέται, κ.α. Όλα αυτά έχουν την υπογραφή της κυβέρνησης της ΝΔ και του Κυριάκου Μητσοτάκη”.

Σε ό,τι αφορά τη μετάβαση είπε πως ‘θα πρέπει να την αντιμετωπίσουμε με ειλικρίνεια, αλήθειες και διάθεση συνεργασίας”, ενώ αναφέρθηκε και στη σύσταση επιτρόπων ομάδων εργασίας, τις διαβουλεύσεις με τοπικούς φορείς, τα εδαφικά σχέδια, την οριστικοποίηση χρηματοδοτικών εργαλείων τις τηλεθερμάνσεις”.













Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια