Ελλήνων Συνέλευσις Δυτικής Μακεδονίας: "Εδώ και επτά χρόνια η Ελλήνων Συνέλευσις κινείται στον παλμό της ένωσης όλων των ανθρώπων στον πλανήτη"



Εδώ και επτά χρόνια η Ελλήνων Συνέλευσις κινείται στον παλμό της ένωσης όλων των ανθρώπων στον πλανήτη με κοινό στόχο την απελευθέρωση των Δημιουργημάτων από τη δυνάστευση και την κακοποίηση που τους επιβάλλεται χιλιετίες τώρα.

Μέσα στην επταετία τα μέλη της Ελλήνων Συνέλευσις και κυρίως ο πρόεδρος του πολιτικού φορέα Αρτέμης Σώρρας, δέχτηκαν χλευασμούς κι επίθεση από το καθεστώς με κάθε άδικο και δόλιο μέσο που μπορούσε να χρησιμοποιηθεί.

Τώρα, ένας νέος κύκλος ξεκινάει. Γεμάτος εμπειρίες και γνώση που επαναπροσδιορίζουν και ευθυγραμμίζουν το συλλογικό πνεύμα με τη στρατηγική του πολιτικού φορέα της Ελλήνων Συνέλευσις.

Ο αγώνας συνεχίζεται έχοντας ήδη στους κόλπους του μέλη που γνωρίζουν καλά το στόχο και το σκοπό του πολιτικού φορέα κι έχουν ορκιστεί να υπηρετούν την Αλήθεια , το Δίκαιο, την Αρμονία , την Αρετή , την Αφθονία με ανιδιοτέλεια και αναμένει όλους τους Έλληνες να ενταχθούν σ αυτόν και να ενθυμηθούν τον σκοπό της ύπαρξης τους ως άνθρωποι στον πλανήτη Γαία Δήμητρα.


Την Κυριακή 15 Μαΐου 2022 στην οδό Λεωφόρου Αναβύσσου 251 στα καλύβια Θορικού στις 12:00, παρουσία του Κ. Αρτέμη Σώρρα, κάθε Έλληνας και φιλέλληνας θα έχει μια μοναδική ευκαιρία να παρακολουθήσει και να βιώσει από κοντά Ελλάνια δρώμενα όπως αυτό της ενθύμησης όρκων της ύπαρξης μας.

Σε μια ξεχωριστή κι ανεπανάληπτη γιορτή της επανένωσης και της συνάντησης όλων των Ελλάνιων ψυχών, θα μπορέσει κάθε παρευρισκόμενος να νιώσει το μεγαλείο και τη δυναμική της ένωσης όλων σε έναν κοινό στόχο και σκοπό. Θα αντιληφθεί, πως ο πόλεμος που βιώνει η ανθρωπότητα σήμερα, μπορεί να γίνει το εφαλτήριο για την ανάκτηση της ελευθερίας και την επαναφορά των πάντων στη νομοτέλεια και τη φυσιολογία τους.

Η ΘΕΣΗ ΣΟΥ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΑΥΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΠΛΑΪ ΣΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΣΟΥ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ….ΜΗΝ ΤΗ ΧΑΣΕΙΣ!!!
Εκ του γραφείου Τύπου της Περιφερειακής Διοίκησης Δυτικής Μακεδονίας Ελλήνων Συνέλευσις

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια