«Εξυπηρετώ» στην πλατεία Λασσάνη στην Κοζάνη. Βράδυ Δευτέρας τελέστηκαν τα εγκαίνιαΠραγματοποιήθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας 16 Μαΐου 2022 τα εγκαίνια του Ιδιωτικού κέντρου Εξυπηρέτησης «Εξυπηρετώ» στην πλατεία Λασσάνη στην Κοζάνη.


Το νέο σύγχρονο ιδιωτικό ΚΕΠ της Κοζάνης «Εξυπηρετώ» ιδρύθηκε με σκοπό την διεκπεραίωση γραφειοκρατικών υποθέσεων των πολιτών αλλά και των επιχειρήσεων, που αφορούν δημόσιες υπηρεσίες και οργανισμούς. Μελετώντας ξεχωριστά τις ανάγκες κάθε ιδιώτη αλλά και επαγγελματία, παρέχουμε στοχευμένες υπηρεσίες δίνοντας λύσεις με γνώμονα την αξιοπιστία, την συνέπεια και την αποτελεσματικότητα.
Στόχος του «Εξυπηρετώ» είναι η εξυπηρέτησή και η φροντίδα για κάθε υπόθεσή σας, κάνοντας την ζωής σας ευκολότερη, κερδίζοντας χρόνο και χρήμα.
Με έμπειρη και ικανή ομάδα στελεχών που θα είναι στη διάθεσή σας για να αναλάβει την ολοκλήρωση κάθε υπόθεσης όσο εύκολη η δύσκολη και αν είναι. Συνεργαζόμαστε με εξειδικευμένα λογιστικά και δικηγορικά γραφεία επιδιώκοντας να παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες καλύπτοντας κάθε ανάγκη του πολίτη και της επιχείρησης. Είμαστε στη διάθεση σας για κάθε μικρή ή μεγάλη σας υπόθεση. Καλύπτουμε τις ανάγκες σας, χωρίς καθυστερήσεις και με αποτελεσματικότητα.
Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επικοινωνήσετε μαζί μας, στα γραφεία του ιδιωτικού ΚΕΠ της Κοζάνης «Εξυπηρετώ», επί της οδού, Πλατεία Λασσάνη 15 στην Κοζάνη και να μας αναφέρετε την εργασία που θέλετε να διεκπεραιώσουμε για εσάς. Εμείς από την πλευρά μας δεσμευόμαστε να φέρουμε εις πέρας οποιαδήποτε υπόθεσή σας, με απόλυτη εχεμύθεια, στον ταχύτερο δυνατό χρόνο και με το χαμηλότερο δυνατό κόστος!
Ενδεικτικά οι υπηρεσίες που αναλαμβάνουμε:


Αιτήσεις ΑΣΕΠ,


Συντάξεις,


Ασφαλιστικά Ταμείο,


Οχήματα,


Έκδοση Πιστοποιητικών


Ρυθμίσεις Οφειλών


ΟΑΕΔ


Μεταφράσεις


Κτηματολόγιο


Σφραγίδα της Χάγης


Άδεις Διαμονής


Κτηματολόγιο


Έκδοση Ψηφιακών Πιστοποιητικών – Ψηφιακή Υπογραφή
Και δεκάδες ακόμα υπηρεσίες που μπορούμε να υποστηρίξουμε.

Επικοινωνήστε μαζί μας:


Τηλ: 2461035800 / 6940451485


Email: info@exipireto.gr


Facebook: Εξυπηρετώ – Ιδιωτικό Κέντρο Εξυπηρέτησης


Instagram: exipireto


www.exipireto.gr
Ωράριο Λειτουργίας

Δευτέρα – Παρασκευή 08:30 – 20:00Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια