3ο ΓΕΛ Κοζάνης: εικαστική και ποιητική έκθεση στην Κοβεντάρειο Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης με τίτλο: “Εφηβεία μια όμορφη ηλικία”

 


Το 3ο ΓΕΛ Κοζάνης και η μαθητική ομάδα του περιοδικού ΟΝΕΙΡΑ ΨΥΧΩΝ διοργανώνουν εικαστική και ποιητική τους έκθεση στην Κοβεντάρειο Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης με τίτλο: “Εφηβεία μια όμορφη ηλικία” .

Οι μαθητές/-τριες του 3ου ΓΕΛ Κοζάνης εκθέτουν τα ζωγραφικά τους έργα, τις φωτογραφίες και τα ποιήματά τους, μέσα από τα οποία αποτυπώνουν τις προκλήσεις, τις δυσκολίες και την άγρια ομορφιά της εφηβείας. Η εφηβεία, λοιπόν, όχι μέσα από τη ματιά των ενηλίκων αλλά μέσα από το φρέσκο βλέμμα των παιδιών, όπως τη βιώνουν και τη μετασχηματίζουν καλλιτεχνικά.

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν τη Δευτέρα 16 Μαΐου 2022 και ώρα 7μ.μ. στην Κοβεντάρειο Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης. Στα εγκαίνια θα μιλήσουν οι μαθητές/-τριες για τα εικαστικά τους έργα, θα απαγγείλουν τα ποιήματά τους και θα επενδύσουν μουσικά την εκδήλωση. Η έκθεση θα διαρκέσει από τις 16-31 Μαΐου 2022.

Επισκεφθείτε την έκθεση, για να γνωρίσετε τη δημιουργικότητα των εφήβων της πόλης μας, τις αγωνίες και τα οράματά τους. Ελάτε στα εγκαίνια για να τους ακούσετε από κοντά.


Στην έκθεση συμμετέχουν με εικαστικά έργα και ποιήματα οι μαθητές-τριες του 3ου ΓΕΛ Κοζάνης: Μαγδαληνή Αγραφιώτη, Κασσάνδρα Αφούρα, Θοδωρής Βλάχος, Άννα Μαρία Γιαννούλη, Γλυκερία Γκρανοπούλου, Ευανθία Γώγου, Δημήτρης Ζάχος, Μαρία Ζιάμπα, Μαρίνα Καντζόγλου, Μανώλης Καράμπελας, Παρασκευή Καραπάτσιου, Σοφία Κεχαγιόγλου, Πασχάλης Κολοβός, Ανδρονίκη Κοσμά, Ελευθερία Κουρκούτα, Βερενίκη Κουταβά, Ειρήνη Κυρατζίδου, Άννα Μαλόκου, Βασιλική Μούντζια, Ειρήνη Νάνου, Παρασκευή Μπουρνιώτη, Πηνελόπη Πασχαλίδου, Γεωργία Δέσποινα Πατρασκάκη, Ελισσάβετ Σοφίδου, Ειρήνη Τσιτυρίδου.


Στα εγκαίνια της έκθεσης προλογίζουν οι μαθητές/τριες: Κατερίνα Ζαγορίτη και Αργύρης Καραθανάσης, ενώ πλαισιώνουν μουσικά οι μαθητές/-τριες: Ανδρέας Βρόντζος, Ιωάννα Κοντού και Έρικα Παπαθανασίου.


Την επιμέλεια της έκθεσης συντόνισε η Γλύκα Διονυσοπούλου, υποψήφια διδάκτωρ Ιστορίας της Τέχνης και εικαστικός.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια