Απίστευτες καταγγελίες από τη Λευκίμμη.... "Αλλοίωση αποτελέσματος" - "θα χάσετε σε αυτό το γήπεδο αλλιώς δεν φεύγετε"Το διοικητικό συμβούλιο εγκαλεί τον διαιτητή Κωνσταντίνο Σιδηρόπουλο για αλλοίωση του αποτελέσματος διότι καθ' όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού απειλούσε και εξύβριζε τους εξής ποδοσφαιριστές: πουλημένο Νικόλαο, Θεοδωράκη Ανδρέα, Πανταζή Χριστόδουλο,Γαστερατο Χρήστο,Κωστακιωτη Λάζαρο, Βασιλη Γρηγοριάδη, πράξεις για τις οποίες του έχουν υποβληθεί οι αντίστοιχες εγκλίσεις. 
Παράλληλα φώναζε ότι "θα χάσετε σε αυτό το γήπεδο αλλιώς δεν φεύγετε. Στο χτύπημα του τρίτου πέναλτι χαρακτηριστικά είπε στους παίχτες ότι ακόμα και αν το πιάσει ο τερματοφύλακας σας θα ζητήσω επανάληψη". Προφανώς εκτελούσε διατεταγμένη υπηρεσία για λογαριασμό άλλων ομάδων. Ύστερα από αυτά που προαναφέραμε, με τον καταλογισμό 3(τριών) ανύπαρκτων πέναλντι με την αποβολή 4(τεσσάρων) ποδοσφαιριστών : 1) πουλημένος Νικόλαος 2) Πανταζής Χριστόδουλος 3) κωστακιωτης Λάζαρος 4) Τσολάκης Ραφαήλ και με το να δείξει 8 κίτρινες κάρτες και στους άλλους ποδοσφαιριστές.
Μόλις πληροφορήθηκαμε την Δευτέρα τον ορισμό αυτού του διαιτητου ,ζητήσαμε με έγγραφο μας, την αντικατάσταση του, με το αιτιολογικό ότι ο εν λόγω διαιτητής διατηρεί σχέσεις με το αντίπαλο σωματείο και η οικία του βρίσκεται σε απόσταση 7 χιλιομέτρων από το γήπεδο (Αλεξάνδρειας) που διεξαγόταν ο αγωνας.
Ζητώντας την αντικατάσταση του, κάτι που δεν έγινε και αποδεικνύεται για τους λόγους που γνωρίζουν αυτοί που τον όρισαν και για τους οποίους αντιλαμβάνεται ο καθένας μας, το αποτέλεσμα ήταν όχι μόνο να ηττηθουμε αλλά και να διαλύσει την ομάδα εν όψη του παιχνιδιού που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 6/4 / 2022 με τον Μακεδονικό.
Θα υποβληθεί και η σχετική ένσταση καθώς θα ασκήσουμε οποιοδήποτε νόμιμο δικαίωμα μας για αποζημίωση κατά του συγκεκριμένου διαιτητού.
Ζητάμε προς απόδειξη αυτών που συνέβησαν αντίγραφο βίντεο του καναλιού που υπήρχε στον αγωνιστικό χώρο


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια