Φεύγει από την ΑΕΠ ο "φύλακας άγγελος" της...;



Δύσκολο, εώς αδύνατον, θα είναι για την ομάδα μας να ανανεώσει το συμβόλαιο με τον Μάρτιν Παστορνίτσκι.

Ο πορτιέρο, που αποτέλεσε θεμέλιο λίθο της ομάδας μας στη φετινή σεζόν, αφού υπήρξε με διαφορά ο καλύτερος τερματοφύλακας σε όλο τον όμιλο της Γ Εθνικής, έχει στα χέρια του ήδη πολλές ενδιαφέρουσες προτάσεις.

Ο Μάρτιν, ήρθε στην ΑΕΠ KOZAΝΗΣ, υπό την προϋπόθεση ότι η ομάδα μας θα αγωνίζεται στην Σουπερ Λιγκ 2, κάτι που τελικά για τους γνωστούς λόγους δεν επετεύχθη, καθώς την ΑΕΠ ΚΟΖΝΗΣ ποτέ δεν την ήθελαν αυτοί που αποφασίζουν.

Καθώς όμως βρήκε ένα υπέροχο κλίμα και ήδη ήταν αργά για τον ίδιο να βρει άλλη ομάδα δέχθηκε και έμεινε μια σεζόν και αγωνίστηκε στη Γ Εθνική.

Για τον Τσέχο τερματοφύλακα, το να βρεθεί από την A Εθνική της χώρας του στην, έτσι κι αλλιώς υποβαθμισμένη από όλες τις πλευρές Γ Εθνική Ελλάδος, κάθε άλλο παρά εύκολο ήταν.  Όμως, έδειξε επαγγελματισμό και χαρακτήρα και προσέφερε τα μέγιστα στην ομάδα μας.

Τώρα που ξεκινάνε  οι μεταγραφικές κινήσεις των ομάδων, εννοείται ότι ο Μάρτιν δέχεται ήδη προτάσεις και μάλιστα από ομάδες της Σουπερ Λιγκ!

Είναι κατανοητό αυτό λόγω της αξίας του και η ΑΕΠ ΚΟΖΑΝΗΣ δεν στέκεται ποτέ εμπόδιο σε κανέναν ποδοσφαιριστή που θα διεκδικήσει κάτι καλύτερο από άποψη επιπέδου πρωταθλήματος.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια