ΕΟΣ Κοζάνης: εκπαιδεύσεις πρώτων βοηθειών και βασικής εκπαίδευσης ζωής

 


Ξεκίνησαν το μεσημέρι της Τετάρτης 13 Απριλίου οι εκπαιδεύσεις πρώτων βοηθειών και βασικής εκπαίδευσης ζωής που γίνονται με πρωτοβουλία του ΕΟΣ Κοζάνης, σε συν-διοργάνωση με το ΕΚΑΒ και την Κοβεντάρειο Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης. Τρεις διαφορετικές ημέρες εκπαίδευσης με στόχο μέσα από βασικές γνώσεις να μπορούμε να αντιμετωπίσουμε έκτακτες καταστάσεις και να είμαστε χρήσιμοι για εμάς τους ίδιους αλλά και τους συνανθρώπους μας.

Η δράση θα συνεχιστεί την Δευτέρα 18 Απριλίου αντίστοιχα, στις ώρες 14:00 με 21:00. Πρόκειται για ημερήσια δωρεάν επτάωρη εκπαίδευση βάσης από τους ανθρώπους του ΕΚΑΒ με τελική πιστοποίηση. Στόχος της πρωτοβουλίας είναι μέσα από βασικές γνώσεις να μπορούμε να αντιμετωπίσουμε έκτακτες καταστάσεις και να είμαστε χρήσιμοι για εμάς τους ίδιους αλλά και τους συνανθρώπους μας.

Υπάρχει περιορισμός συμμετεχόντων (20 άτομα ανά εκπαίδευση) και θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά μέτρα προστασίας κατά του COVID-19. Πληροφορίες – Δηλώσεις συμμετοχής στα τηλέφωνα 6948001652 Αλέξανδρος Ι. Τσολάκης και 6946063279 Κωνσταντίνος Αθ. Μπηλιωνης.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια