Ευρεία σύσκεψη για τις απαραίτητες βελτιωτικές παρεμβάσεις στο οδικό δίκτυο του Δήμου Δεσκάτης





O Αντιπεριφερειάρχης Γρεβενών Θανάσης Φωλίνας, σημειώνει: Με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας, κ. Γεώργιο Κασαπίδη, τους Αντιπεριφερειάρχες Οικονομικών και Αγροτικής Ανάπτυξης, κ. Μακρυγιάννη Μενέλαο και Χατζηζήση Λάμπρο, τον Δήμαρχο Δεσκάτης, κ. Κορδίλα Δημήτριο, και εκπροσώπους του Δημοτικού Συμβουλίου και Τοπικών Κοινοτήτων, καθώς και εκπροσώπους των τοπικών παραγωγικών και κοινωνικών φορέων, αλλά και πολίτες, παραστήκαμε την Τρίτη σε ευρεία σύσκεψη στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Δεσκάτης.
 

Στο πλαίσιο του Τεχνικού Προγράμματος, που διαχειρίζονται οι Τεχνικές Υπηρεσίες της Π.Ε. Γρεβενών, συζητήθηκαν οι απαραίτητες βελτιωτικές παρεμβάσεις στο οδικό δίκτυο του Δήμου Δεσκάτης, καθώς και η πρόοδος των αρδευτικών έργων. Συζητήθηκαν, επίσης, αναπτυξιακές προοπτικές της περιοχής, και πρωτοβουλίες στο χώρο του Πολιτισμού και της Επιχειρηματικότητας.

Η σύσκεψη έγινε σε πολύ θετικό κλίμα, γεγονός που γεννά αισιοδοξία για τη συνεργασία μεταξύ αρμόδιων φορέων και τοπικής κοινωνίας, και την πεποίθηση πως θα σημειωθεί πρόοδος σε κάθε τομέα.





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια