Το πλοίο θα σαλπάρει για το 3ο Γυμνάσιο Κοζάνης...

 


Με μεγάλο ενθουσιασμό και ενδιαφέρον από μέρος των μαθητών του Β2 του σχολείου μας συνεχίζεται η υλοποίηση του προγράμματος ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΠΑΕΙ ΣΧΟΛΕΙΟ, το οποίο συντονίζουν η Διευθύντρια ,κ. Θ.Μουστάκα, ο υποδιευθυντής, κ. Τσιάρας και η εκπαιδευτικός κ Μεντελή.

Σήμερα συνδεθήκαμε εκ νέου με το πλοίο που έχουμε υιοθετήσει, το δεξαμενόπλοιο ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ, και οι μαθητές και οι μαθήτριές μας είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τον καπετάνιο, κ. Νομικό Σκυλά, καθώς και με τον Α' Μηχανικό του πλοίου.





Οι περισσότερες ερωτήσεις των παιδιών αφορούσαν στα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του επαγγέλματος του καπετάνιου, στις συνθήκες εορτασμού των μεγάλων γιορτών κατά τη διάρκεια των ταξιδιών, στα καθήκοντα του μηχανικού, αλλά και στις επιπτώσεις του πολέμου στην Ουκρανία στο θαλάσσιο εμπόριο. Ευχαριστούμε θερμά τον καπετάνιο και τον μηχανικό του πλοίου που απάντησαν σε όλες τις ερωτήσεις των παιδιών, καθώς και το ίδρυμα ΜΑΡΙΑ ΤΣΆΚΟΣ που συντόνισαν τη τηλε- συνάντηση αυτή. Μέχρι το επόμενο ραντεβού,ευχόμαστε στο πλοίο μας καλό ταξίδι σε ήρεμες θάλασσες!!!!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια