Άρωμα Κοζάνης με Κώστα Γρηγοριάδη στην έκθεση «Ζωντανές Μηχανές» στο Λονδίνο


 Με τα «αραχνοειδή» του (Arachnoids) ο Κοζανίτης καλλιτέχνης και φοιτητής του τμήματος Εικαστικών Τεχνών του Πανεπιστημίου του Swansea Κωστής Γρηγοριάδης, θα συμμετέχει στο δεύτερο διεθνές συνέδριο στα βιοϋβριδικά συστήματα με τίτλο «Εμβιες Μηχανές» που θα πραγματοποιηθεί από τις 29 Ιουλίου έως τις 2 Αυγούστου στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας στο Λονδίνο. 
«Η ανάπτυξη των μελλοντικών τεχνολογιών θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό από την κατανόηση και την αξιοποίηση των αρχών που διέπουν τα έμβια συστήματα και τη ροή των σημάτων επικοινωνίας μεταξύ έμβιων και τεχνητών συστημάτων» λένε οι διοργανωτές.
Η έκθεση θα φιλοξενηθεί  σε ένα χώρο 700m2 χώρο στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας του Λονδίνου, το οποίο βρίσκεται στο South Kensington. Η έκθεση «Living Machines» περιλαμβάνει μια εβδομάδα εκδηλώσεων με παρουσιάσεις, μονοήμερη έκθεση για νέες βιοϋβριδικές τεχνολογίες, πολλές εκ των οποίων δεν έχουν εκτεθεί πριν στο κοινό και εργαστήρια. Περισσότερα μπορείτε να δείτε: http://www.csnetwork.eu/livingmachines/conf2013/exhibition
ΠΗΓΗ: ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΧΡΟΝΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια