Η Ευγενία Ουζουνίδου στην "Ένωση"



Το Δ.Σ του Σωματείου Εργαζομένων ΔΕΗ η «Ένωση», είχε συνάντηση με τη Βουλευτή του ΣΥ.ΡΙΖ.Α Ε.Κ.Μ. κ. Ευγενία Ουζουνίδου. Στη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα όπως: η σοβαρή έλλειψη προσωπικού στην επιχείρηση, ο ενεργειακός σχεδιασμός για τη ΔΕΗ, η κατάσταση που βρίσκεται σήμερα η ΔΕΗ, η μονάδα Πτολεμαίδα V, ατυχήματα λόγω εντατικοποίησης εργασίας, εργολαβίες.
Συζητήθηκε το θέμα του λιγνίτη που αποτελεί το εθνικό μας καύσιμο, καθώς επίσης και για τις Α.Π.Ε. Η κ. Ουζουνίδου εκφράστηκε θετικά για πολλά από τα θέματά και δόθηκε εκ νέου ραντεβού για άλλη μια συνάντηση, όπου από κοινού να δοθούν λύσεις στα σοβαρά προβλήματα που απασχολούν την επιχείρηση και τους εργαζόμενους.
Το Σωματείο Εργαζομένων Δ.Ε.Σ.Μ.Η.Ε ΔΕΗ η «Ένωση», θα βρίσκεται στην Αθήνα το διήμερο 14-15 Μαΐου 2013 όπου θα έχει συναντήσεις με τον πρόεδρο και Διευθύνων  σύμβουλο κύριο Αρθούρο Ζερβό, τους γενικούς διευθυντές παραγωγής και ορυχείων, τον γενικό διευθυντή ΔΑΝΠ κύριο Δαμάσκο Γεώργιο για θέματα όπως την σοβαρή έλλειψη προσωπικού, την κατάσταση που βρίσκονται σήμερα οι Σταθμοί και τα Ορυχεία, θέματα επιδομάτων καθώς και με τον πρόεδρο του ΤΑΥΤΕΚΩ  κύριο Δομένικο Νικόλαο για θέματα των ΠΕΚΑ Κοζάνης - Πτολεμαίδας.      

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια