Συλλέκτης κυπέλλων η Κοζάνη





  ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΠΣ ΚΟΖΑΝΗΣ

Μετά την κατάκτηση του Πρωταθλήματος του Τρίτου Ομίλου της Δ΄Εθνικής η Κοζάνη σήκωσε…άλλο ένα τρόπαιο την περασμένη Τετάρτη, καθώς στο γήπεδο της Ποντοκώμης επικράτησε με 3-2 του Εορδαϊκού στον τελικό του κυπέλλου της ΕΠΣ Κοζάνης.
Η Κοζάνη μπήκε φουριόζα στο ματς και έδειξε τα δόντια της από νωρίς, καθώς μόλις στο 17 προηγήθηκε με 3-0. Στο δεύτερο ημίχρονο η Κοζάνη συνέχισε πιο χαλαρά με τον Εορδαϊκό να μειώνει νωρίς στο 58 σε 3-1, αλλά να μη δείχνει ότι μπορεί να ανατρέψει το αποτέλεσμα.
Ένα τέρμα του πρώην ποδοσφαιριστή της Κοζάνης Συμεωνίδη στο 87' έδωσε νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι, με τον Εορδαϊκό να προσπαθεί να ισοφαρίσει, να χάνει μία καλή ευκαιρία λίγο αργότερα, αλλά την Κοζάνη να κρατάει τη νίκη και το κύπελλο. Στο 10 μπαλιά του Τοπάλη, ο Δημήτρης Ταφαρλής πρόλαβε την έξοδο του Κοντογουλίδη και πήρε τη μπάλα, ανοίγοντας το σκορ. Στο 16 από αριστερά ο Βασίλης Κουλουκίδης που πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του, ο Νίκου τον έσπρωξε από πίσω και το πέναλτι μετέτρεψε σε γκολ ο ίδιος ο Κουλουκίδης κάνοντας το 2-0.
Στο 18 ο Κ. Παπαδόπουλος έδωσε στον Κουλουκίδη που με ωραίο γωνιακό σουτ έξω από την περιοχή ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0.
Στο δεύτερο μέρος ο Εορδαϊκός εκμεταλλεύτηκε τη χαλαρότητα της Κοζάνης, μείωσε αρχικά σε 3-1, στα τελευταία λεπτά σε 3-2, δίνοντας μία άγρια ομορφιά στο παιχνίδι χωρίς όμως να καταφέρει να στείλει το παιχνίδι στην παράταση.
Στο 58 φάουλ του Συμεωνίδη από δεξιά, ο Γιώργος Ιωαννίδης με διπλή προσπάθεια από κοντά μείωσε σε 3-1. Στο 65 δυνατό σουτ του Ντεμιράϊ πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 72 σουτ του Κουλουκίδη λίγο άουτ, ίδια τύχη είχε σουτ του Ιωαννίδη από την άλλη μεριά στο 75. Στο 87 ωραία προσποίηση και δυνατό γωνιακό σουτ του Γιώργου Συμεωνίδη για το 3-2, με το παιχνίδι να παίρνει νέο ενδιαφέρον. Επόμενος στόχος της Κοζάνης, το Κύπελλο Ερασιτεχνών Ελλάδος το οποίο οι ερυθρόλευκοι κατέκτησαν ακριβώς πριν 20 χρόνια με τερματοφύλακα σημερινό τεχνικό της ομάδας Γιάννη Παρασκευά.

ΕΟΡΔΑΪΚΟΣ (Κώστας Τσαγκαλίδης): Κοντογουλίδης, Νίκκου (63' Π. Ακριτίδης), Ακρ. Ακριτίδης, Λιάμης, Παν. Τσαγκαλίδης, Συμεωνίδης, Αδαμίδης, Χαϊτίδης, Σουγιουλτζής, Ηλ. Τσαγκαλίδης (53' Δαλκερανίδης), Ιωαννίδης.
ΚΟΖΑΝΗ (Γιάννης Παρασκευάς): Γκαραβέλης, Στεργιόπουλος, Τραυλός, Ηλ. Τσικόπουλος, Κάλφας, Καραμπατζάκης, Ταφαρλής, Ντεμιράϊ (87' Ποζίδης), Κουλουκίδης, Τοπάλης, Κυρ. Παπαδόπουλος (89' Κεΐσογλου).

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια