Πρόεδρος ο Χαράλαμπος Θεοχάρης

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΩΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ «Ο ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ»

Με ικανοποιητική προσέλευση μελών και σε ένα ευχάριστο κλίμα διεξήχθησαν την Κυριακή, 3 Φεβρουαρίου 2013 οι εργασίες της Γενικής Συνέλευσης και οι αρχαιρεσίες του νεοσύστατου Συλλόγου Πελοποννησίων Δυτικής Μακεδονίας.

Εκ μέρους της προσωρινής διοικούσας επιτροπής ο κ. Θεοχάρης Χαράλαμπος αναφέρθηκε στην ίδρυση του Συλλόγου, με σκοπό τη διατήρηση και διάδοση των ηθών και εθίμων της ιδιαίτερης πατρίδας, την επικοινωνία και ανάπτυξη δεσμών αλληλεγγύης και αμοιβαίας υποστήριξης των μελών και την εκπροσώπηση του Συλλόγου σε εκδηλώσεις στη Δυτική Μακεδονία και αλλού.
Την ιδιαίτερη χαρά και συγκίνηση εξέφρασε ο εκ Πελοποννήσου ορμώμενος Μητροπολίτης Σερβίων και Κοζάνης κ.κ Παύλος, ο οποίος παρέστη και απηύθηνε ευχές και παραινέσεις. Τίμησαν με την παρουσία τους τη Γενική Συνέλευση ο Διευθυντής Τροχαίας Κοζάνης κ. Διόγκαρης και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Δήμου Κοζάνης κ. Αποστολίδης Παναγιώτης και Κάτανας Γεώργιος (γαμπρός Πελοποννήσιος).
Το  Διοικητικό Συμβούλιο που προέκυψε από τις αρχαιρεσίες, συγκροτήθηκε ως εξής: Πρόεδρος: Θεοχάρης Χαράλαμπος, Αντιπρόεδρος Μπονάτσος Βλάσιος, Γραμματέας: Δημητροπούλου Μαρίνα, Ταμίας: Μαγκλάρας Βασίλειος, Μέλη:               Φράγκος Ιωάνης, Φροντιστής Νικόλαος, Τριγάζη Ελισάβετ.                      
Εξελεγκτική επιτροπή: Θεοχάρη Στυλιανή, Κατσάς Παναγιώτης, Γεωργακάς Ανδρέας. Το Διοικητικό Συμβούλιο προγραμματίζει σειρά δράσεων και εκδηλώσεων, για τις οποίες θα ειδοποιηθούν όλα τα μέλη. Πληροφορίες-εγγραφές μελών: Στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια