Ενώνουν τις δυνάμεις τους




ΔΙΚΤΥΟ ΠΟΛΙΤΩΝ PRO-TASIS-ΆΡΣΙΣ-ΚΟΖΑΝΗΣ ΕΝΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥΣ


Ενώνουν τις δυνάμεις τους το Δίκτυο πολιτών pro-tasis και η ΆΡΣΙΣ-Κοζάνης, ώστε να καταγράψουν και να αναδείξουν ομάδες ανθρώπων – οργανώσεις  που αποφάσισαν να εργαστούν για έναν κοινό σκοπό.
Εάν είστε εθελοντική οργάνωση ή πρωτοβουλία πολιτών που δραστηριοποιείται στην ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Μακεδονίας συμβάλλοντας με θετικό τρόπο στην πόλη και στους ανθρώπους της, μπορείτε να αξιοποιήσετε το Δίχτυ Αλληλεγγύης για να αναδείξετε την προσπάθεια σας. Παράλληλα, μέσα από το Δίχτυ Αλληλεγγύης, έχετε τη δυνατότητα να έρθετε σε επαφή με άλλες ομάδες – οργανώσεις, να δικτυωθείτε, να ανταλλάξετε εμπειρίες, και, αν το επιθυμείτε, να συνεργαστείτε. Για να συμπεριλάβετε την ομάδα σας στο Δίχτυ Αλληλεγγύης, στείλτε μας το όνομα, τη διεύθυνση, τα στοιχεία επικοινωνίας, το λογότυπο και τη διαδικτυακή σας παρουσία (site, blog, social media), καθώς και λίγα λόγια για το ποιοι είστε και τι κάνετε στα παρακάτω emails: infokoz@arsis.gr webmail@pro-tasis.net ή με προσωπικό μήνυμα (inbox) στη σελίδα που δημιουργήθηκε στο facebook (https://www.facebook.com/solidaritywestmacedonia). Eυχαριστούμε!

Τι είναι το Δίχτυ Αλληλεγγύης
Το Δίχτυ Αλληλεγγύης φιλοδοξεί να καταγράψει ομάδες ανθρώπων που αποφάσισαν να συνεργαστούν για έναν κοινό σκοπό, να βοηθήσουν τους συνανθρώπους τους και να συμβάλλουν στη βελτίωση των συνθηκών των τοπικών τους κοινωνιών, κόντρα στη οικονομική κρίση και την υποβάθμιση του κοινωνικού ιστού. Βασικός στόχος του είναι μέσω του διαδικτυακού χάρτη που θα δημιουργηθεί, να αποτυπωθεί το «δίχτυ αλληλεγγύης» της Δυτικής Μακεδονίας, ώστε να μπορούν όσοι ενδιαφέρονται, να ενημερώνονται εύκολα και γρήγορα για τις υπάρχουσες δομές – ομάδες στις οποίες μπορούν να απευθυνθούν, είτε για να ζητήσουν αρωγή, είτε για να προσφέρουν οι ίδιοι εθελοντικές υπηρεσίες. Πιστεύουμε ότι μέσω της οργανωμένης καταγραφής των ομάδων – δομών που δραστηριοποιούνται στη Δυτική Μακεδονία θα δημιουργηθεί ένας εύχρηστος ηλεκτρονικός οδηγός, ένας ηλεκτρονικός χάρτης που θα μπορεί εύκολα να εμπλουτίζεται και να αναπροσαρμόζεται, ώστε να είναι πάντοτε επίκαιρος, και στον οποίο θα μπορεί οποιοσδήποτε να ανατρέχει προκειμένου να βοηθηθεί ή να βοηθήσει, να υποστηρίξει ή να υποστηριχθεί.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια