Στο τελευταίο δευτερόλεπτο κρίθηκε το παιχνίδι




Γ’ ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΝΔΡΩΝ: Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΝΙΚΗΤΗΣ ΣΤΟ ΝΤΕΡΠΜΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΟΣΚΟΥΡΟΥΣ ΚΟΖΑΝΗΣ (78-76)   


Του Θανάση Τέγου

Στο τελευταίο δευτερόλεπτο κρίθηκε το παιχνίδι  ανάμεσα σε Ηρακλή Κοζάνης και Διόσκουρους, αφού ο Ντισλής σημάδεψε σωστά στις δυο βολές που εκτέλεσε στην εκπνοή του παιχνιδιού. Ειδικότερα  (ενώ το σκορ ήταν ισόπαλο 76-76) στην τελευταία επίθεση οι Διόσκουροι δεν μπόρεσαν να ευστοχήσουν με τον Μακρή και το ριμπάουντ το πήρε ο Ντισλής 1.4 δευτερόλεπτα πριν τη λήξη όπου ένα σφύριγμα των διαιτητών χρέωσε με φάουλ τον Μακρή των Διόσκουρων δίνονται 2 βολές στον Ηρακλή.
Ο Ντισλής ευστόχησε και οδήγησε την ομάδα του στη νίκη και παράλληλα στην πρώτη θέση.   
Από την αρχή οι Διόσκουροι ήταν μπροστά στο σκορ φτάνοντας τη διαφορά σε διψήφια νούμερα. Στο τελευταίο λεπτό 2 χαμένα ριμπάουντ για τους Διόσκουρους έδωσαν στον Ηρακλή 5 πόντους και ισοφάρισε το παιχνίδι. Το Δ.Σ των Διόσκουρων συγχαίρει τους παίκτες του για την προσπάθειά τους και ευχαριστεί τους φιλάθλους που κατέκλυσαν το γήπεδο. Σε δηλώσεις του ο προπονητής της ηττημένης ομάδας κ. Άρης Χωλόπουλος αφού συνεχάρη του παίκτες του, αλλά και την αντίπαλο ομάδα σημείωσε, «Κάναμε κάποια λάθη σημαντικά και σοβαρά σε κρίσιμα σημεία του αγώνα, χάσαμε και 3 ριμπάουντ στο τέλος και ίσως όλα αυτά να μας στοίχησαν».  Από την πλευρά του ο προπονητής του Ηρακλή Κοζάνης κ. Ζήσης Τζιλίνης δήλωσε: «Νομίζω πως κέρδισε στο τέλος ο πιο τυχερός, αφού καταφέραμε και γυρίσαμε το παιχνίδι και με τις δυο βολές κερδισαμε. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου γιατί σε αυτούς ανήκει η νίκη, αλλά και στους Διόσκουρους που πραγματικά έχουν μια πάρα πολύ καλή ομάδα». Στα άλλα παιχνίδια: Φοίνικας Λάρισας - ΑΓΣ Ιωαννίνων 71-47, Αργοναύτης Καλαμαριάς - Άργος Ορεστικό 66-72 ΒΑΟ - Αριδαία 62-65, Αετός Κιλκίς - Αστέρας Λάρισας 51-70, Τιτάνες Παλαμά - Πρωτέας Γρεβενών 79-72.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ - ΔΙΟΣΚΟΥΡΟΙ 78-76
Διαιτητές: Συμεωνίδης - Τζίμα.
Τα δεκάλεπτα: 19-22, 35-46, 54-62,78-76.
ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΟΖ. (Τζιλίνης): Τολιόπουλος 6 (1), Ντισλής 32 (2), Μιχαηλίδης 14 (1), Μαυρίδης 15, Ζήλας 1, Χατζηκυριακίδης 4, Σαμουρέλης 6.
ΔΙΟΣΚΟΥΡΟΙ ΚΟΖ. (Χωλόπουλος): Kατσέλας 11 (1), Σισμάνης 3 (1), Βλάχος 12 (1), Μπαταούλας 18 (2), Τράντας 7 (1), Κοτζαγιάννης 15, Καραγιαννίδης 2, Μακρής 8, Καρανώτας.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια