Απόδραση... από την Ακρινη


Του Θανάση Τέγου
Στην Ακρινή βρέθηκε η "Φωνή της Κοζάνης", όπου η τοπική ομάδα γνώρισε την ήττα με 2-1 από τον Εορδαικό για το πρωτάθλημα  της πρώτης κατηγορίας της ΕΠΣ Κοζάνης. Οι φιλοξενούμενοι του Κώστα Τσαγγαλίδη ευτύχησαν να προηγηθούν κάπου στα μισά του πρώτου μέρους με τον Γιώργο Ιωαννίδη.
Ο Απόλλων κυνήγησε με νύχια και με δόντια την ισοφάριση, ώσπου αυτή ήρθε λίγα λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου μέρους με πολύ όμορφο τέρμα που σημείωσε ο νεαρός Νίκος Ποτουγλίδης και πανηγυρίστηκε έξαλλα από παίκτες και φιλάθλους. Στη συνέχεια οι δυο ομάδες δημιούργησαν κάποιες ευκαιρίες με τον Εορδαικό όμως να βρίσκει δίχτυα στο 70’ με τον Γιώργο Συμεωνίδη και να φεύγει από την Ακρινη έχοντας στις αποσκευές του, τους 3 βαθμούς.
Στα αξιοσημείωτα βέβαια του παιχνιδιού τα αδικαιολόγητα επεισόδια που έγιναν στις κερκίδες ανάμεσα σε φίλους των δυο ομάδων, οι οποίοι μόνο αυτοί γνώριζαν για πιο λόγο τα δημιούργησαν. Η Διοίκηση πάντως του Εορδαικού με ανακοίνωση της ευχαρίστησε τους ανθρώπους της Ακρινής και ιδιαίτερα τον προπονητή Ηλία Ατματζίδη για τις «συγκινητικές πραγματικά προσπάθειες», όπως τονίζεται χαρακτηριστικά που κατέβαλαν για να προστατέψουν τους φιλάθλους και μέλη της διοίκησης του Εορδαικού από ορισμένους φιλάθλους της Ακρινής. «Τέτοιες προσπάθειες είναι άξιες συγχαρητηρίων και πρέπει να επιβραβεύονται», λένε επίσης οι διοικούντες του συλλόγου της Πτολεμαϊδας.

  

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια