Εγκαίνια γηπέδου

Tου Θανάση Τέγου
Tα εγκαίνια του ανακατασκευασμένου ποδοσφαιρικού γηπέδου Αιανής, πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2012 πριν την έναρξη του Αγώνα Πρωταθλήματος Α΄ Ερασιτεχνικής της Ε.Π.Σ.Κοζάνης μεταξύ των ομάδων Αλιάκμων Αιανής & Α.Ε. Κοζάνης παρουσία πλήθους κόσμου, αλλά και του Δημάρχου Κοζάνης κ. Λάζαρου Μαλούτα, καθώς και του Αντιπεριφερειάρχη Κοζάνης κ. Γιάννη Σόκουτη.




Ο Ιστορικός Αθλητικός Σύλλογος Αλιάκμων Αιανής φέτος συμπληρώνει πενήντα εννέα χρόνια από την ίδρυση του το 1953 και τριάντα εννέα από την πρώτη επίσημη συμμετοχή στο πρωτάθλημα της ΕΠΣΔΜ το 1973. Σε χαιρετισμό του ο αντιδήμαρχος Ελίμειας-Αιανής κ. Γιώργος Τζέλλος τόνισε μεταξύ άλλων σε χαιρετισμό του: «Εκ μέρους του Δήμου Κοζάνης, που μαζί με το Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Αιανής είναι οι διοργανωτές της σημερινής εκδήλωσης,
σας καλωσορίζουμε όλους. Η παρουσία σας μας τιμά ιδιαιτέρα και σας ευχαριστούμε που ανταποκριθήκατε στην πρόσκληση μας και είστε εδώ σήμερα στα εγκαίνια του ανακατασκευασμένου, στη θέση του παλαιού, ποδοσφαιρικού γηπέδου της Αιανής. Ενός γηπέδου που από εσφαλμένο προγραμματισμό το στερήθηκε αδικαιολόγητα η νεολαία του χωριού μας για δέκα περίπου χρόνια. Πριν από οτιδήποτε άλλο, θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τους συγχωριανούς μας, τους φίλους του ποδοσφαίρου, από τους αθλούμενους νέους της Αιανής και από την ομάδα του τοπικού αθλητικού συλλόγου «Αλιάκμων», που αγωνίζονταν μόνιμα εκτός Αιανής από το 2002, άλλοτε στο Ρύμνιο, άλλοτε στην Κερασιά και τελευταία στη Ροδιανή, για την αφάνταστη ταλαιπωρία που υπέστησαν. Ταυτόχρονα να τους απευθύνω ένα μεγάλο ευχαριστώ για την πολύχρονη και πέραν των φυσιολογικών ορίων υπομονή και κατανόηση που επέδειξαν. Ωστόσο αγαπητές φίλες και φίλοι σήμερα είναι ημέρα γιορτής. Γιορτάζουμε την επιστροφή της ομάδας μας και των φιλάθλων μας στο γήπεδο μας.
Στην έδρα μας. Ας τη χαρούμε αυτή την ημέρα».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια