"Eπιστρατευση" Τζιτζικώστα. Επίσκεψη στην Κοζάνη «Δεν είδα καν τον κ. Αμανατίδη, δεν έχω θέμα να χαιρετήσω τον οποιοδήποτε άνθρωπο. Ο Γιώργος Κασαπίδης κατάφερε να κρατήσει τη Δυτική Μακεδονία στην πρώτη γραμμή της Ελλάδος και στην κορυφή της Ευρώπης.

 






Επίσκεψη στην Κοζάνη πραγματοποίησε ο Περιφερειάρχης κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας ανήμερα των Ελευθερίων της Κοζάνης. Ο κ. Τζιτζικώστας δήλωσε μιλώντας στα ΜΜΕ, «επέλεξα αυτή τη σημαντική ημέρα για την Κοζάνη να είμαι δίπλα στο πολύ καλό μου φίλο Γιώργο Κασαπίδη.

Όλα αυτά τα χρόνια η Δυτική Μακεδονία βρέθηκε σε καλά χέρια, κρατώντας ο κ. Κασαπίδης το τιμόνι της περιοχής κατάφερε να κρατήσει την Περιφέρεια όρθια. Ο Γιώργος κατάφερε να κρατήσει τη Δυτική Μακεδονία στην πρώτη γραμμή της Ελλάδος και στην κορυφή της Ευρώπης.

Σε ερώτηση μας για ποιο λόγο δεν μίλησαν… με τον κ. Αμανατίδη καθώς την ίδια ώρα βρισκόταν και εκείνος στο κέντρο της πόλης μας είπε:

«Δεν είδα καν τον κ. Αμανατίδη εγώ δεν έχω θέμα να χαιρετήσω τον οποιοδήποτε άνθρωπο. Η Αυτοδιοίκηση πρέπει να μένει πέρα και έξω από τα κόμματα. Σήμερα είμαι εδώ για να στηρίξω έναν ικανό περιφερειάρχη».

Θανάσης Τέγος













Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. Χαραυγιωτης12/10/23, 8:44 π.μ.

    Γιατι τοσος πανικος? Ενας πετυχημενος??? Περιφερειαρχης, εχει αναγκη την στηριξη Πρωθυπουργου, Υπουργων και Βουλευτων για να επενεκλεγει? Αδικος κοπος!! Ο απλος πολιτης ψηφιζει ελευθερα χωρις υποδειξεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή