Κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ στον Περδίκκα για την εξέλιξη των έργων εγκατάστασης του αγωγού φυσικού αερίου

Κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ., με την παρουσία μελών της νομαρχιακής επιτροπής, των τοπικών οργανώσεων και της βουλέυτριας Κοζάνης, επισκέφθηκε την Τοπική Κοινότητα Περδίκκα και συναντήθηκε με το πρόεδρο και μέλη του τοπικού συμβουλίου.

Τα μέλη του συμβουλίου μετέφεραν τους προβληματισμούς της τοπικής κοινωνίας για την εξέλιξη των έργων εγκατάστασης του αγωγού φυσικού αερίου εντός του οικισμού και την παντελή έλλειψη πληροφόρησης, τόσο από τη πολιτεία όσο και από τους αρμόδιους φορείς του έργου.

Συζητήθηκαν τα αιτήματα των κατοίκων, μεταξύ των οποίων είναι η εφαρμογή της απόφασης του δημοτικού συμβουλίου για προσωρινή παύση των έργων ωσότου διασφαλιστεί ότι δεν συντρέχουν κίνδυνοι για την υγεία και την ασφάλεια των κατοίκων αλλά και μέχρι να επιλυθεί το ζήτημα που αφορά τη διασύνδεση του χωριού με τον αγωγό φυσικού αερίου.

Ο ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. προτίθεται να βρίσκεται συνεχώς δίπλα στη τοπική κοινωνία του Περδίκκα και θα στηρίζει με όλες του τις δυνάμεις τις αποφάσεις των κατοίκων και του τοπικού συμβουλίου, θεωρώντας αποπροσανατολιστικό το δίλημμά «ή τηλεθέρμανση ή φυσικό αέριο».


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια