Τρένο η Δόξα Βερμίου Πύργων 4-1 το Βελβεντό ( "καθάρισαν το ματς οι Αφοί Νίκου - από 2 γκολ-)Σε ένα ματς -ο θάνατός σου ή ζωή μου - ίσως το κρισιμότερο της χρονιάς η Δόξα Βερμίου Πύργων συνέτριψε το Βελβεντο με σκορ 4-1.Το Βελβεντο προηγήθηκε στο 2"λεπτό του αγώνα δείχνοντας πως "ήθελε" το παιχνίδι.Η ομάδα των Πύργων έδειξε πως έχει χαρακτήρα και υπομονή φτάνοντας στην ισοφάριση στο 24"λεπτο με τον Νίκου Γιάννη Ημίχρονο 1-1. 
Στο δεύτερο ημίχρονο η Δόξα μπήκε αποφασισμένη να "καθαρίσει το ματς και στο 50"λεπτο προηγήθηκε με τον Νίκου Γιάννη σε 2-1. Στο 80"λεπτο ο Νίκου Γιώργος θα "κλειδώσει την νίκη κάνοντας το σκορ 3-1. Η Δόξα Βερμιου Πύργων θα φτάσει σε καρέ τερματων πάλι με τον Νίκου Γιώργο στις καθυστερήσεις στο 94"λεπτό με τον Διαιτητή να σφυρίζει ταυτόχρονα την λήξη του αγώνα. 
Η Διοίκηση της ομάδας συνεχάρει τον προπονητή Βαγγέλη Καραγεωργίου και τους παίχτες της ομάδας που κατάφεραν να φέρουν με ανατροπή την νίκη και τους 3 πολύτιμους βαθμούς. Το Διαιτητικό τρίο δεν επηρέασε με τις αποφάσεις του το τελικό αποτέλεσμα. Γραφείο Τύπου Δόξας Βερμίου Πύργων


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια