Και πάλι μας συγκινεί ο Ανδρέας Τσούνης σύζυγος της Φώφης με ένα μήνυμα της: “Έχω τρία παιδιά. Θέλω να μάθουν να μην φοβούνται, να λένε «όχι». Θέλω να ξέρουν πως κάθε σχέση, από την πιο εφήμερη έως στην πιο σοβαρή, χτίζεται πάνω στην συναίνεση. Οτιδήποτε άλλο είναι επιβολή, είναι έγκλημα…”





Ο Ανδρέας Τσούνης, σύζυγος της Φώφης Γεννηματά πριν λίγο με ανάρτηση του στο προσωπικό του προφίλ, μας μεταφέρει ένα παλαιότερο μήνυμα της Φώφης:



:«Έχω τρία παιδιά. Θέλω να μάθουν να μην φοβούνται, να λένε «όχι». Θέλω να ξέρουν πως κάθε σχέση, από την πιο εφήμερη έως στην πιο σοβαρή, χτίζεται πάνω στην συναίνεση. Οτιδήποτε άλλο είναι επιβολή, είναι έγκλημα. Τα έχω στο μυαλό μου κάθε φορά που συζητάμε τις προτάσεις του Κινήματος Αλλαγής για θεσμικές αλλαγές, που θα διευκολύνουν την αλλαγή νοοτροπίας και θα επιτρέπουν στα θύματα να μην φοβούνται να μιλήσουν. Αυτός ο βούρκος που αποκαλύπτεται πρέπει να μας οδηγήσει σε λύσεις –δεν γίνεται κανείς να κρύβει το κεφάλι του στην άμμο».

Αυτά έλεγε η Φώφη Γεννηματά στις 7 του περασμένου Μάρτη σε εκδήλωση για το Ελληνικό #metoo, με τίτλο «Οι γυναίκες μπροστά».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια