O σπόρος που έπεσε πρέπει να ανθίσει... Κάθε 2 χρόνια θα πραγματοποιείται η διεξαγωγή του balkan energy forum


 Κάθε 2 χρόνια θα πραγματοποιείται η διεξαγωγή του balkan energy forum. Αυτό αποφασίστηκε σε σύσκεψη που έλαβε χώρα στο ΕΒΕ Κοζάνης, το πρωί της Δευτέρας παρουσία του προέδρου της ΔΕΘ Θεσσαλονίκης, κ. Τζήκα , του Πρώην Υφυπουργού ΥΠΕΣ Τομέας Μακεδονίας Θράκης - Βουλευτή Κοζάνης Στάθη Κωνσταντινίδη ,αλλά και του προέδρου του Επιμελητηρίου Κοζάνης Γιάννη Μητλιάγκα, του δημάρχου Κοζάνης Γιάννη Κοκκαλιάρη και του περιφερειάρχη Γιώργου Αμανατίδη.

Ο κ. Κοκκαλιάρης μίλησε για ένα πετυχημένο φόρουμ. "Μπήκαν οι προτάσεις και σε συνεργασία με όλους τους φορείς συμφωνήσαμε τη συνέχεια του. Ανά δύο χρόνια θα μπορεί να γίνεται με μεγάλη επιτυχία στην περιοχή μας".

Ο κ. Αμανατίδης είπε πως ,"το φόρουμ έδωσε την ευκαιρία να συγκεντρώσει γνώση και τεχνολογία η περιοχή μας. Ως περιφέρεια θα μπορούσε να αποτελέσει υποσύνολο ενός συνολικού σχεδιασμού που έχουμε για να θέσουμε τήν περιοχή μας στο επίκεντρο".

Από την πλευρά του ο κ. Κωνσταντινίδης τόνισε " Η Δυτική Μακεδονία είναι ο πιο κατάλληλος τόπος, ώστε να γίνει μια τέτοια διοργάνωση. Για αυτό άλλωστε πήραμε αυτή την απόφαση και διοργανώσαμε αυτό το γεγονός, το οποίο είχε πολύ μεγάλη επιτυχία παρουσία επιχειρηματιών και μελών τής κυβέρνησης".

Τέλος ο κ. Γιάννης Μητλιάγκας ανέφερε πως "ο σπόρος που έπεσε πρέπει να ανθίσει. Είναι κομβικής σημασίας ένα τέτοιο γεγονός. Για εμάς είναι πολύ σημαντικό ότι η περιοχή μας μπαίνει στον χάρτη των σημαντικών γεγονότων και φυσικά στο καλεντάρι τής ΔΕΘ."

Θανάσης Τέγος

 


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια