Ολοκληρώνεται η νέα αυλή του Γυμνασίου και Λυκείου Σερβίων – Σημαντική αναβάθμιση των σχολικών υποδομών

 


Στην τελική φάση της ολοκλήρωσης βρίσκεται πλέον η νέα αυλή του Γυμνασίου και του Λυκείου Σερβίων, μια σημαντική αναβάθμιση των σχολικών εγκαταστάσεων που βελτιώνει σημαντικά την καθημερινή σχολική εμπειρία των μαθητών μας.

Η υλοποίηση αυτού του έργου ήταν αποτέλεσμα της στενής συνεργασίας μεταξύ μαθητών, εκπαιδευτικών και διευθυντών, οι οποίοι παρείχαν πολύτιμες κατευθύνσεις στους μηχανικούς που ανέλαβαν τον σχεδιασμό της αυλής, διασφαλίζοντας ότι το αποτέλεσμα ανταποκρίνεται στις ανάγκες της σχολικής κοινότητας.

Το έργο χρηματοδοτήθηκε από το «Πράσινο Ταμείο» με αρχικό προϋπολογισμό 169.000 ευρώ. Αυτή η χρηματοδότηση ήταν καθοριστική για την υλοποίηση του έργου, αναδεικνύοντας την αξία της συνεργασίας και της επένδυσης σε δημόσια έργα που αναβαθμίζουν τις εκπαιδευτικές υποδομές.

Δήλωση του Δημάρχου Σερβίων Χρήστου Ελευθερίου:

«Η ολοκλήρωση της νέας αυλής του Γυμνασίου και του Λυκείου Σερβίων αποτελεί ένα σημαντικό επίτευγμα για τον Δήμο μας. Θα ήθελα να εκφράσω τις θερμές μου ευχαριστίες στους πρώην διευθυντές, κ. Μίχο και κ. Κουρελή, για τη συμβολή τους στο σχεδιασμό του έργου και την άμεση ανταπόκρισή τους στο κάλεσμα της Δημοτικής Αρχής.

Η εμπειρία και οι προτάσεις τους ήταν κρίσιμες για την επιτυχία του έργου. Επιπλέον, ευχαριστώ θερμά την τεχνική υπηρεσία του Δήμου, που ανέλαβε με επαγγελματισμό την ωρίμανση, τη δημοπράτηση και την εκτέλεση του έργου. Χωρίς την αφοσίωση και την αποτελεσματικότητα της ομάδας, το έργο δεν θα είχε ολοκληρωθεί με τέτοια επιτυχία. Είμαστε βέβαιοι ότι οι μαθητές μας θα απολαύσουν και θα αξιοποιήσουν πλήρως τους νέους αυτούς χώρους, που έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν ένα ασφαλές και ευχάριστο περιβάλλον μάθησης και δραστηριότητας.»

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια