Το Δ.Σ. και τα μέλη του Συλλόγου Εργαζομένων του Νοσοκομείου Κοζάνης και Κ.Υ., εκφράζουν τη βαθύτατη θλίψη τους για την αναπάντεχη και πρόωρη απώλεια του Κώστα Βασιλειάδη


 

 

 

 

Το Δ.Σ. και τα μέλη του Συλλόγου Εργαζομένων του Νοσοκομείου Κοζάνης και Κ.Υ., εκφράζουμε τη βαθύτατη θλίψη μας για την αναπάντεχη  και πρόωρη απώλεια του αγαπημένου συναδέλφου Βασιλειάδη Κωνσταντίνου.

Ο εκλιπών υπηρέτησε στη Διοικητική Υπηρεσία του Νοσοκομείου μας.

Υπηρέτησε με αφοσίωση, συνέπεια, εργατικότητα, ευσυνειδησία, ακεραιότητα και επαγγελματισμό,  κατά κοινή ομολογία όχι μόνο όλων των συναδέλφων μας αλλά και των συμπολιτών μας οι οποίοι τον εκθείαζαν για την άμεση και αποτελεσματική εξυπηρέτηση τους.

 Προσέφερε τα μέγιστα στην υπηρεσία  και ήταν υπόδειγμα  συμπεριφοράς,  ήθους, συναδελφικότητας, απλότητας  και καλοσύνης,  ανεξαιρέτως σε όλους.

Ήταν ο  δικός μας Κώστας.

Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του.

«Καλό Παράδεισο αγαπημένε μας  Κώστα»

 

 

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

ΚΟΥΚΟΥΒΙΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ                   ΤΣΑΛΟΥΚΙΔΟΥ  ΣΩΤΗΡΙΑ   

 

 

Νοσοκομείο Κοζάνης «Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του»


 Η Διοίκηση και το προσωπικό του «Μαμάτσειου» Νοσοκομείου Κοζάνης αποχαιρετούμε σήμερα τον Βασιλειάδη Κωνσταντίνο, ο οποίος τα τελευταία χρόνια εργαζόταν ως διοικητικός υπάλληλος στο Νοσοκομείο μας. Ήταν ένας ευσυνείδητος υπάλληλος, πάντα συνεπής στα καθήκοντά του, ένας δοτικός άνθρωπος με υπομονή και χαμόγελο.

Καλό ταξίδι!

Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

 

 

 

                                                                                     Από τη Διοίκηση

 

 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια