Το υδρογόνο δεν είναι για το μέλλον είναι για τώρα...Η πιο μεγαλη ώρα είναι τώρα

 


«Το υδρογόνο δεν είναι για το μέλλον είναι για τώρα...», με αυτό το μήνυμα, το οποίο του μετέφερε σπουδαστής του πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας , ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Advent Technologies, Δρ Βασίλης Γρηγορίου, έκλεισε την ενδιαφέρουσα ομιλία του σήμερα το πρωί σε εκδήλωση που διοργάνωσε η Advent Technologies στον εξωτερικό χώρο της Πανεπιστημιούπολης του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας στη ΖΕΠ Κοζάνης.




«Θέλουμε να επενδύσουμε στην Κοζάνη, πρόκειται για ένα πάντρεμα της τεχνολογίας με το δυναμικό που υπάρχει στην περιοχή σας ευρύτερα . Η παρουσία του πανεπιστημίου είναι μεγάλη υπόθεση για μας. Η περιοχή σας είναι η καλύτερη επιλογή», τόνισε ο κ. Γρηγορίου.

Η εκδήλωση έλάβε χώρα αμέσως μετά το τέλος της δεύτερης ημέρας του 2nd Hydrogen Summer ScH2ool το οποίο διοργανώνεται φέτος από την εταιρεία, σε συνεργασία με το Cluster Βιοοικονομίας και Περιβάλλοντος Δυτικής Μακεδονίας (CluBE) και το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού έργου Green Skills for Hydrogen.

Ο κ. Γρηγορίου στην ομιλία του στάθηκε στις τελευταίες στρατηγικές συνεργασίες που έχει συνάψει η εταιρεία με ηγέτες της παγκόσμιας μετάβασης στην καθαρή ενέργεια, συμπεριλαμβανομένης της Siemens Energy στον τομέα της ναυτιλίας, και της Airbus στον τομέα της αεροδιαστημικής. Στη συνέχεια, η ομάδα μηχανικών κυψελών καυσίμου της Advent Technologies προχωρήσε σε επίδειξη των καινοτόμων προϊόντων της εταιρείας.


















Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια