Η ζωντάνια των Μικρασιατών Κοζάνης δεν έχει προηγούμενο.....Γλέντι με σύμμαχο τον ήλιο...

 Μεσημεριανό γλέντι των Μικρασιατών ΚοζάνηςΗ χρονιά έκλεισε μ' ένα τρικούβερτο γλέντι, με τραγούδι και χορό. Μια ατέλειωτη παρέα, όλοι μαζί, μέλη και φίλοι του Μικρασιατικού Συλλόγου Π.Ε Κοζάνης διασκέδασε με ρεμπέτικα και παραδοσιακά τραγούδια, χορεύοντας από μπάλο, αιβαλιώτικο, καρσιλαμά, συρτούς, τσάμικους, μπεράτια, μέχρι βάλς κ.λ.π. κ.λ.π.


 
“Ευχαριστούμε όλους, όσους παραβρέθηκαν σ' αυτή την όμορφη και "χαλαρωτική" εκδήλωση, ελπίζουμε ν' αποζημιώθηκαν από το καταπράσινο περιβάλλον στο ΚΤΗΜΑ ΚΟΥΤΟΥΚΙ και την μουσική μας παρέα και διασκέδασαν μαζί μας με αμείωτο το κέφι σ' όλες τις παρέες μέχρι αργά το απόγευμα. Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τον Βουλευτή Κοζάνης και πρ.Υπουργό ΥΜΑΘ, κ. Στάθη Κων. Κωνσταντινίδη, που μας τίμησε με την παρουσία του. Επίσης τον σύλλογο "Οι Φίλοι Παράδοσης Κοζάνης καθώς και τους Κουβουκλιώτες Κοζάνης, ιδιαίτερα την Πρόεδρο τους, κ. Σοφία Καρυπίδου !

Ευχαριστούμε τέλος τους χορηγούς μας, για τα δώρα, που πρόσφεραν για την λαχειοφόρο αγορά.

Σας ευχαριστούμε όλους! Και του χρόνου, με υγεία! Καλή ξεκούραση και ξανά μαζί τον Σεπτέμβριο”, τα λόγια της προέδρου των Μικρασιατών Κοζανης Φωτεινής Καμίτα.
Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια