Ανάπτυξη δικτύου φυσικού αερίου στους Δήμους Βελβεντού, (Βελβεντό) Βοΐου, (Σιάτιστα, Νεάπολη) Σερβίων (Σέρβια, Καστανιά, Πλατανόρευμα

 

Η ανάρτηση του περιφερειάρχη Γιώργου Αμανατίδη 
Με την κ. Βίκη Λαμπροπούλου Διευθύνουσα Σύμβουλο της «HENGAS», Δυνητικό Δικαιούχο της πρόσκλησης για την ανάπτυξη δικτύου φυσικού αερίου στους Δήμους Βελβεντού, (Βελβεντό) Βοΐου, (Σιάτιστα, Νεάπολη) Σερβίων (Σέρβια, Καστανιά, Πλατανόρευμα Ν. Λάβα) . 
 Έχοντας προηγηθεί, τις προηγούμενες ημέρες, η έκδοση πρόσκλησης από το ΥΠΕΝ για υποβολή φακέλου χρηματοδότησης για τα συγκεκριμένα δίκτυα συζητήσαμε σήμερα για τα επόμενα βήματα των έργων στους παραπάνω οικισμούς. 
 Μία προσπάθεια που ξεκινήσαμε με τους Δημάρχους και τη Δικαιούχο εταιρία, περνάει πλέον στο επόμενο στάδιο της ένταξης και κατασκευής των δικτύων φυσικού αερίου, εξέλιξη που δίνει μία διαφορετική, θετική προοπτική, στα ζητήματα ενέργειας-θέρμανσης των κατοικιών, δημόσιων κτιρίων και των τοπικών επιχειρήσεων.
 Στο πλαίσιο αυτό, σήμερα, συζητήσαμε και για την προοπτική αντίστοιχων έργων και σε άλλους Δήμους-Οικισμούς της Περιφέρειας μας έχοντας ήδη ανοίξει αυτόν τον κύκλο, περίπου δύο χρόνια νωρίτερα, για οικισμούς του Δήμου Κοζάνης. (👉 https://bit.ly/4bvzHtj )

#ΔυτικήΜακεδονία

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια