Έχουν μάθει να πετάνε και δεν φυλακίζονται....Ο Βασίλης Τερλέγκας στα Ιμερα

2ημερο εκδηλώσεων του Συλλόγου 

Την Παρασκευή 28 Ιουνίου, παραμονή του εορτασμού των Αποστόλων Πέτρου και Παύλου, Πολιούχων του χωριού, πραγματοποιήθηκε εκδήλωση παρουσίασης χορευτικών τμημάτων του Δήμου Σερβίων.
 Ευχαριστούμε θερμά τα χορευτικά τμήματα από το Σύλλογο Πλατανορεύματος, απο το Σύλλογο Ιμέρων και το Σύλλογο Κουβουκλιωτών για την παρουσία τους. Παραδοσιακή μουσική από τη Δυτική Μακεδονία και από τη Θεσσαλία, από την Μικρά Ασία και τον Πόντο αντήχησαν στο χωριό μας!
Ευχαριστούμε θερμά τις χρυσοχερες γυναίκες για τα εδέσματα που ετοίμασαν και δόθηκαν κέρασμα σε πακέτο μαζί με δωρεάν αναψυκτικά, νερά και κρασί για όλους. Ανήμερα της Εορτής των Αποστόλων μας, πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος καλοκαιρινός χορός του Συλλόγου μας. 
Ο κόσμος διασκέδασε παρέα με το λαϊκό δημοτικό τραγουδιστή κύριο Βασίλη Τερλέγκα και τον κύριο Στέλιο Μαβίδη με το ποντιακό του πρόγραμμα!

Ευχαριστούμε θερμά, όλους τους συντελεστές για την άψογη συνεργασία.
Καθώς και όλους τους Χορηγούς και τους Δωροθέτες μας!
Ευχαριστούμε όλους εσάς που μας τιμήσατε και μας στηρίξατε με την παρουσία σας στις εκδηλώσεις μας, ακόμα μία χρονιά. 
Τέλος, υπέρ ευχαριστούμε τους εθελοντές που εργάστηκαν σκληρά, ώστε να κυλήσουν όλα ομαλά και να εξυπηρετηθεί ο κόσμος.

Συγκεκριμένα, ευχαριστούμε θερμά, τους Τάσο, Ηλία, Ηρακλή, Δημήτρη, Δημήτρη ,Γιάννη, Γιάννη, Μαρία, Ραφαελα, Δέσποινα, Ανέστη, Σωτηρία, Βαλια, Χαρούλα, Νούλα, Βάγια, Αντιγόνη Γιάννη και Χαρά!!"

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια