Η Advent Technologies στην Κοζάνη αύριο Τρίτη. Ο Βασίλης Γρηγορίου θα μιλήσει για συνεργασίες με ηγέτες της παγκόσμιας μετάβασης στην καθαρή ενέργεια

Advent Technologies στην Κοζάνη αύριο Τρίτη. Ο Βασίλης Γρηγορίου πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας θα μιλήσει για συνεργασίες με ηγέτες της παγκόσμιας μετάβασης στην καθαρή ενέργεια

Την Τρίτη, 2 Ιουλίου και ώρα 7 μ.μ., η Advent Technologies θα πραγματοποιήσει εκδήλωση στον εξωτερικό χώρο της Πανεπιστημιούπολης του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας στη ΖΕΠ Κοζάνης, Κτήριο ΑΠ3-8.
 
Η εκδήλωση θα λάβει χώρα αμέσως μετά το τέλος της δεύτερης ημέρας του 2nd Hydrogen Summer ScH2ool το οποίο διοργανώνεται φέτος από την εταιρεία μας, σε συνεργασία με το Cluster Βιοοικονομίας και Περιβάλλοντος Δυτικής Μακεδονίας (CluBE) και το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού έργου Green Skills for Hydrogen.
 
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Advent Technologies, Δρ Βασίλης Γρηγορίου, θα παραχωρήσει ομιλία σχετικά με τις τελευταίες στρατηγικές συνεργασίες που έχει συνάψει η εταιρεία με ηγέτες της παγκόσμιας μετάβασης στην καθαρή ενέργεια, συμπεριλαμβανομένης της Siemens Energy στον τομέα της ναυτιλίας, και της Airbus στον τομέα της αεροδιαστημικής. Στη συνέχεια, η ομάδα μηχανικών κυψελών καυσίμου της Advent Technologies θα προχωρήσει σε ζωντανή επίδειξη των καινοτόμων προϊόντων της εταιρείας μας.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια