Μαζί για την Κοζάνη”: «6 μήνες τώρα διορθώνουμε τα λάθη και τις παραλείψεις τους και αυτοί συνεχίζουν να μας κουνάνε το δάχτυλο με θράσος!»

 
Είναι άκρως εντυπωσιακό το γεγονός ότι οι άνθρωποι που έφτασαν τα προβλήματα του Δήμου Κοζάνης σε τέτοιο βαθμό δυσκολίας και οξύτητας, να συνεχίζουν να μας κουνάνε το δάχτυλο με θράσος, όταν 6 μήνες τώρα διορθώνουμε καθημερινά τα λάθη και τις παραλείψεις τους.

Αρχικά, μερικές απαντήσεις στον συντονισμένο αντιπολιτευτικό οίστρο της “Ενότητας” και του “Κοζάνη, Τόπος να Ζεις”:

Πρώτον, στη σημερινή συνεδρίαση της Εδαφικής Επιτροπής του Προγράμματος Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης (ΠΔΑΜ), τον Δήμο Κοζάνης εκπροσώπησε ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Κώστας Κουρού.

Δεύτερον, η Δημοτική Αρχή Κοκκαλιάρη εργάζεται για την κατάθεση ολοκληρωμένων και τεκμηριωμένων προτάσεων που απαιτούνται για τον μεγαλύτερο Δήμο της Περιφέρειάς μας και οι οποίες χρειάζονται τον ανάλογο χρόνο και τον κατάλληλο σχεδιασμό. Προτάσεις που καταρτίζονται σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ένωση Δήμων Δυτικής Μακεδονίας, την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και την Ειδική Υπηρεσία Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης. Μάλιστα, το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, οι προτάσεις αυτές προγραμματίζεται να γνωστοποιηθούν αναλυτικά και με λεπτομέρειες στους δημότες μας.

Τρίτον, ο Δήμαρχος Κοζάνης Γιάννης Κοκκαλιάρης και ο Αντιδήμαρχος Ψηφιακής Μετάβασης, Νέων Τεχνολογιών, Προγραμματισμού και Επιχειρηματικότητας Γιώργος Αλεξανδρίδης, παρέστησαν χθες και σήμερα στη διήμερη αυτοδιοικητική συνάντηση του Climanet που πραγματοποιήθηκε στα Γιάννενα, με τη συμμετοχή αιρετών από τους έξι Ελληνικούς Δήμους που παίρνουν μέρος στο πρόγραμμα των 100 κλιματικά ουδέτερων και έξυπνων πόλεων, συζητώντας δια ζώσης τα κρίσιμα κοινά βήματα που πρέπει να γίνουν για την καλύτερη διεκδίκηση κρίσιμων και αναγκαίων πόρων.

Όλα αυτά όμως είναι μάλλον ψιλά γράμματα για τους εκπροσώπους των δύο παρατάξεων της αντιπολίτευσης που δυστυχώς έξι μήνες τώρα επενδύουν σε μία φθηνή λαϊκίστικη μικροπολιτική, με βασικό χαρακτηριστικό τη στείρα αντιπολίτευση, αποσιωπώντας παράλληλα την απραξία ετών που χαρακτήρισε τις δικές τους αυτοδιοικητικές περιόδους, οδηγώντας τον Δήμο Κοζάνης σε αδιέξοδα.

Αδιέξοδα, στα οποία, μαζί με τους πολίτες, βάζουμε σήμερα σε μία τάξη, δίνοντας καθημερινά λύσεις.
Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια