Με παρέμβαση Σταυρόπουλου η αποπεράτωση του 3ου ορόφου του κτιρίου της Σχολής Αστυφυλάκων Γρεβενών

 Την Τετάρτη 3/07/2024 υπογράφθηκε η Εισήγηση της Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας και της Ελληνικής Αστυνομίας για την αποπεράτωση του 3ου ορόφου του κτιρίου της Σχολής Αστυφυλάκων Γρεβενών.

Στις 13 και 14 Ιουνίου 2024 ο βουλευτής Π.Ε. Γρεβενών κ. Θανάσης Σταυρόπουλος, σε συνεννόηση προσωπικά με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας κ. Γιώργο Αμανατίδη και την Αντιπεριφέρεια Γρεβενών, επισκέφτηκε το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη. Εκεί συναντήθηκε με τον Υφυπουργό κ. Ανδρέα Νικολόπουλο και τον Διευθυντή του Γραφείου του Υπουργού κ. Γιώργο Σταμαδιανό για να τους επισημάνει την αναγκαιότητα της υπογραφής της Προγραμματικής Σύμβασης ώστε να ξεκινήσουν οι εργασίες στον 3ο όροφο του κτιρίου της Σχολής Αστυφυλάκων Γρεβενών. Καθώς και οι εργασίες για την προσαρμογή των Ηλεκτρομηχανολογικών Εγκαταστάσεων στο υπόγειο του κτιρίου.

Στη συνέχεια ο κ. Σταυρόπουλος στις 26 Ιουνίου 2024 συναντήθηκε με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Χρυσοχοΐδη για να ζητήσει την ολοκλήρωση της διαδικασίας της υπογραφής.

Ο βουλευτής Π.Ε. Γρεβενών ευχαριστεί τον Υπουργό, τον Υφυπουργό και όλους όσους συνέβαλαν στην ολοκλήρωση αυτής της διαδικασίας.

Με την αποπεράτωση των εσωτερικών διαρρυθμίσεων θα δημιουργηθούν νέοι κοιτώνες και νέοι χώροι εξυπηρέτησης για τους επιπλέον 172 δόκιμους αστυφύλακες της Σχολής Αστυφυλάκων Γρεβενών.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια