Στάθης Κωνσταντινίδης: «Κανένα μούδιασμα, οι συμπολίτες μας από εμάς περιμένουν λύσεις»

 
Δήλωση του Υφυπουργού Εσωτερικών, αρμόδιου για θέματα Μακεδονίας και Θράκης, Στάθη Κωνσταντινίδη, για την επόμενη ημέρα των ευρωεκλογών:

«Μπορεί το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών να μην ήταν το επιθυμητό, αλλά είναι ξεκάθαρο ότι οι συμπολίτες μας από εμάς περιμένουν τις απαντήσεις στα μικρά και μεγάλα προβλήματα της καθημερινότητας. Συνεπώς, δεν υπάρχει κανένα περιθώριο για ολιγωρίες και αβελτηρίες.

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και οι Ευρωβουλευτές μας έχουν δύσκολη αποστολή, σε μια κρίσιμη περίοδο για τη Γηραιά Ήπειρο, όμως διαθέτουν ισχυρή φωνή και καθαρή θέση για το πώς η Ευρώπη μπορεί να ορθώσει ανάστημα και να διαδραματίσει πρωταγωνιστικό ρόλο στις διεθνείς εξελίξεις. Γι' αυτό, η διατήρηση της σταθερότητας στο εσωτερικό και η επιτάχυνση του κυβερνητικού έργου αποκτούν επιτακτική αξία».

Επίσης, ο Υφυπουργός προσθέτει πως «οι στόχοι που έχουμε θέσει για τη χώρα είναι το ίδιο ορατοί με πριν, αλλά η ευθύνη μας να τους πετύχουμε ακόμα μεγαλύτερη. Κι αν κατά την κρίση κάποιων ψηφοφόρων μας, δεν ανταποκριθήκαμε στις προσδοκίες τους, με συστηματική κι επίμονη προσπάθεια μπορούμε να τους ξαναφέρουμε κοντά μας.

Η αναπτυξιακή ατζέντα για τη Βόρεια Ελλάδα είναι ζωτικής σημασίας και δεν επιτρέπει κανένα πισωγύρισμα. Τα μεγάλα έργα στην Κεντρική Μακεδονία, η Δίκαιη Μετάβαση στη Δυτική Μακεδονία και η ανασυγκρότηση της Θράκης, αποτελούν εθνικές προκλήσεις που πρέπει να επιτευχθούν χωρίς καθυστερήσεις».

Και καταλήγει ότι: «Τα προηγούμενα χρόνια γεμίσαμε με κόπο την καρδάρα της χώρας και δεν πρόκειται να την κλωτσήσουμε. Πάμε μπροστά, ακόμα πιο αποφασιστικά».
Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια