Μια στεναχώρια έχει απόψε.... και ( δικαιολογημένα). Το παράπονο του Βασίλη Μπατιάνη για το γήπεδο της Κοζάνης όπου έγινε χωράφι...Γράφει ο Βασίλης Μπατιάνης αιώνιος φίλαθλος της Κοζάνης  
Μεγάλη στεναχώρια και απογοήτευση σε ολο τον αθλητικό κόσμο της περιοχής έπειτα από τις σημερινές φωτογραφίες που ήρθαν στην επικαιρότητα από το ΔΑΚ Κοζάνης. Πριν ένα μήνα το συγκεκριμένο γήπεδο ήταν στολίδι και ντρεπόσουν να μπεις να πατήσεις μέσα. 

Εδω δεν έχουμε να κάνουμε μόνο με την ομάδα της Κοζάνης. Ειναι το κεντρικό γήπεδο της πολης που φιλοξενεί και άλλες εκδηλώσεις. Δεν γίνεται μέσα σε ένα μήνα να φτάσει σε αυτήν την τραγική κατάσταση. Οι άνθρωποι οι οποίοι έχουν τις τύχες της Κοζάνης στα χέρια τους τα προηγούμενα τέσσερα χρόνια έκαναν τα πάντα και βάζοντας το χέρι βαθιά στην τσέπη κατάφεραν να πάρουν την περιβόητη άδεια για να διεξάγονται αγωνες σούπερ λιγκ 2.


Κατάφεραν με δικα τους έξοδα να κρατάνε τον αγωνιστικό χώρο σε άριστη κατάσταση και να είναι ενα από το 4 καλύτερα σε αγωνιστικο χώρο γήπεδα στην κατηγορία. Ενα μήνα μετά δυστυχώς το ίδιο γήπεδο θυμίζει χωραφι που μόλις το θερισαν.Ευθυνες πολλές από όλους όσους έχουν την αρμοδιότητα να συντηρούν το ΔΑΚ.Ειναι κρίμα αυτό το γήπεδο να πάει χαμένο. 

Η πόλη, η ομάδα της Κοζάνης και όχι μόνο, όλοι οι αθλητές και ο φίλαθλος κόσμος απαιτεί άμεσα να γίνουν οι ενέργειες που πρέπει ετσι ώστε να επανέρθει στην φυσική του κατάσταση. Για ποιο λόγο έφτασε σε αυτό το χάλι.Καποιος πρέπει να πει κάτι πως γιατί τι έφταιξε.

Τελος να υπενθυμίσω ότι και τα άλλα γήπεδα του Δήμου Κοζάνης είναι στην ίδια τραγική κατάσταση απλώς συντηρούνται χάρη στο φιλότιμο των παραγόντων των ομάδων, που με πολύ προσωπική εργασία και με δικά τους έξοδα τα κάνουν λίγο υποφερτα. 

Σκυψτε πάνω σε αυτό το πρόβλημα των γηπέδων και δώστε λύσεις.Ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ .Μην το ξεχνάτε αυτό.Καλες οι μεγάλες εκδηλώσεις που φέρνετε πχ Χάντμπολ κτλ αλλά ο τοπικός αθλητισμός αργοπεθαίνει.Φτανουν οι δικαιολογίες από όλους σας και από όλες τις δημοτικές αρχές και κάντε κάτι επιτέλους στον αθλητισμό για τους πολίτες αυτής της πόλης

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια