Λευτέρης Ιωαννίδης: Να κάνουμε το ΚΟΣΜΟΣ την φωνή του κόσμου -Ένα μεγάλο ευχαριστώ και η ελπίδα για έναν καλύτερο κόσμο

 
Έχουν περάσει σχεδόν 48 ώρες από το κλείσιμο της κάλπης και τα συναισθήματα, ως αποτέλεσμα της προσπάθειας που κάναμε αλλά και του εκλογικού αποτελέσματος, είναι ανάμεικτα. Από την μια μεριά ικανοποίηση, γιατί κάναμε έναν αγώνα ειλικρινή και εγκάρδιο και από την άλλη απογοήτευση, γιατί η κάλπη δεν έδειξε αυτό που περιμέναμε.

Σε κάθε περίπτωση οφείλω να ευχαριστήσω όλους τους πολίτες που έκαναν το καθήκοντ τους και ψήφισαν, πόσο μάλλον αυτούς που επέλεξαν το ψηφοδέλτιο του ΚΟΣΜΟΣ και έβαλαν σταυρό δίπλα στο όνομα μου. Θέλω να ευχαριστήσω επίσης τους συνυποψήφιους και τα στελέχη του κόμματος για τον αγώνα και την προσπάθεια. Ιδιαίτερα θέλω να ευχαριστήσω και να συγχαρώ τον Πέτρο Κόκκαλη που μας δίνει την ελπίδα να πιστέψουμε ότι μια πράσινη φωνή είναι εφικτή, πλέον, και στην Ελλάδα.

Μέσα από προβλήματα και λάθη, σιγά σιγά θα γίνουμε δυνατοί!

Θέλω να ξέρετε, πέρα από το αποτέλεσμα, πως πιστεύουμε πολύ σε αυτή την προσπάθεια και ξέρουμε πως μπορούμε να είμαστε χρήσιμοι στην κοινωνία. Έχουμε σημαντικά πράγματα να πούμε που αφορούν στους πολίτες και στα προβλήματα της κοινωνίας που ζούμε και κυρίως στο περιβάλλον.

Προσωπικά, μπορεί να μην με ικανοποίησε το εκλογικό αποτέλεσμα αλλά με πείσμωσε και δηλώνω έτοιμος μαζί παλαιούς και νέους φίλους να κάνουμε το "ΚΟΣΜΟΣ" την φωνή του κόσμου!
Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια