Μένεις ΄"άγαλμα...". ΒΕΜΑΤ Μάρμαρα Τερνενόπουλος Α.Ε



Η κύρια δραστηριότητα της καθετοποιημένης μονάδας παραγωγής ΒΕΜΑΤ Μάρμαρα Τερνενόπουλος Α.Ε είναι η εξόρυξη, επεξεργασία και εμπορία μαρμάρου σε λιανική και χονδρική πώληση σε όλη την Ελλάδα και κυρίως στο εξωτερικό. Η εταιρεία εδρεύει στο Τρανόβαλτο Κοζάνης.

Οι ιδρυτές και μέτοχοι της εταιρείας «Β.Ε.ΜΑ.Τ.» Μάρμαρα Τρανοβάλτου Κοζάνης, συνεχίζουν την μακρά παράδοση των οικογενειών τους στην εξόρυξη, επεξεργασία και εμπορία μαρμάρου σε μία απαιτητική αγορά με ιστορία στο μάρμαρο.

Σήμερα η ΒΕΜΑΤ Μάρμαρα Τερνενόπουλος Α.Ε, με οδηγό την πολυετή πείρα, των σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό, τις σύγχρονες εγκαταστάσεις και την κατοχή πρώτης ύλης, πέτυχε άριστη ποιότητα προϊόντων μαρμάρου σε ανταγωνιστικές τιμές.

Επιπλέον η εταιρεία «Β.Ε.ΜΑ.Τ.» Μάρμαρα Τρανοβάλτου Κοζάνης μπορεί να προσφέρει, ποιοτικές κατασκευές, καινοτομία σχεδιασμού, ευρύτητα επιλογής σχεδίων και χρωμάτων, ικανοποιώντας κάθε αρχιτεκτονική, αισθητική και λειτουργική απαίτηση.

Τα μάρμαρα που εξορύσσονται από το λατομείο, υποβάλλονται σε διάφορες επεξεργασίες, κατόπιν απαιτήσεων των πελατών.


Το 2019 η ΒΕΜΑΤ κατασκεύασε τα μαρμάρινα θωράκια διπλής όψης στον σολέα του Ιερού Ναού του Αγίου Φωτίου στη Θεσσαλονίκη.


Το 2021 η ΒΕΜΑΤ, σε συνεργασία με το Δήμο Λευκάδας, κατασκεύασε με ηλεκτρονικό παντογράφο cnc 3 μασίφ μαρμάρινες πλάκες για το Μνημείο εξέγερσης των χωρικών της Λευκάδας κατά των Άγγλων στη  θέση Μπόζα.
Το γλυπτό περιστέρι της φωτογραφίας που κατασκευάστηκε με μάρμαρο Κοζάνης, κοσμεί τον αύλιο χώρο του Επισκοπείου Κοζάνης κατά την περίοδο των εγκαινίων του κτιρίου τον Ιούνιο του 2012.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ 








Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια